Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Barcelona acoge Friotrack, el foro de tecnologías para la cadena de frío
ITENE i TTZ organitzen juntament amb IDtrack aquesta trobada, sota el marc del projecte europeu Chill-On

Barcelona acull Friotrack, el fòrum de tecnologies per a la cadena de fred

Redacció Interempreses01/09/2010

1 setembre 2010

ITENE i el centre alemany TTZ-Centre de Transferència de Tecnologia-uneixen els seus esforços amb IDtrack per presentar noves solucions per a la millora de l'eficiència en la cadena de subministrament de productes refrigerats i congelats, sota el marc del projecte europeu Chill-On.
Les etiquetes eChillOn combinen etiquetes amb indicadors Temps-Temperatura (TTI) i etiquetes d'identificació per Radiofreqüència (RFID)...
Les etiquetes eChillOn combinen etiquetes amb indicadors Temps-Temperatura (TTI) i etiquetes d'identificació per Radiofreqüència (RFID).

Aquesta jornada se celebrarà el proper 18 de novembre a Barcelona dins del Congrés Nacional de Tecnologia d'Identificació i Traçabilitat, més concretament dins d'un dels seus fòrums, Friotrack, centrat en noves solucions per a la cadena de fred.

Entre altres temes, la jornada presentarà els resultats obtinguts pel projecte Chill-On que persegueix controlar la qualitat i seguretat de tota la cadena logística de productes refrigerats i congelats, especialment de peix-aliment escollit en el projecte pel seu alt risc de contaminació- millorant la disponibilitat d'informació en temps real.

El desenvolupament de les etiquetes eChillOn i la seva integració en l'envàs fan que les activitats de recerca se centrin en els envasos intel ligents. Es tracta d'una combinació d'etiquetes amb indicadors Temps-Temperatura (TTI) i etiquetes d'identificació per Radiofreqüència (RFID), que permeten la localització i traçabilitat del producte en qualsevol de les diferents etapes del procés logístic, facilitant la detecció de canvis en el producte de manera immediata i, per tant, rectificar perquè aquest producte arribi en les millors condicions al seu destí.

Recentment s'ha realitzat una prova de transport d'una càrrega de peix des d'Islàndia a França per comprovar el seu funcionament...
Recentment s'ha realitzat una prova de transport d'una càrrega de peix des d'Islàndia a França per comprovar el seu funcionament. El resultat ha estat òptim.

TTZ, coordinador del projecte Chill-On, està provant la tecnologia obtinguda en un entorn real, de fet, s'ha realitzat recentment una prova de transport d'una càrrega de peix des d'Islàndia a França per comprovar el seu funcionament, amb resultats òptims. ITENE participa activament en el projecte que rep el suport de la Unió Europea dins del sisè Programa Marc i està format per un total de 24 socis, entre centres tecnològics, universitats i empreses de països com Alemanya, Israel, Itàlia, Regne Unit, Xile, Grècia, la Xina i Holanda.

Més informació a www.congreso-idtrack.com
El projecte Chill-On vol millorar la qualitat i seguretat de la cadena logística de productes refrigerats i congelats...
El projecte Chill-On vol millorar la qualitat i seguretat de la cadena logística de productes refrigerats i congelats, especialment de peix-escollit pel seu alt risc de contaminació-.

El projecte Chill-On

Aquest projecte es dedica al desenvolupament i integració de noves tecnologies per a la millora de la seguretat, transparència i garantia de la qualitat en la cadena de distribució dels productes refrigerats i congelats

Aquesta plataforma de col·laboració ajudarà a les empreses a ampliar la seva àrea de cooperació ia millorar el seu control de qualitat i cadena de subministrament. També es desenvoluparà un nou i complex sistema de Tecnologies de la Informació per a la recepció i transferència de dades. La Tracehill estarà basada en la integració i adaptació de tecnologies web provades, incloent GPS, GIS, RFID i xarxes mòbils. Tracehill permetrà l'accés a tota la informació requerida per a la cadena de subministrament i proveirà una plataforma de traçabilitat.

Quant a ITENE i la seva participació, el centre és l'encarregat de realitzar la integració d'aquest dispositiu dins de l'envàs i embalatge. D'altra banda, ITENE desenvolupa un programari que permeti la presa de decisions a partir de les dades enviades en temps real pel dispositiu eChill-On i recollits en un sistema central.

A més de ITENE el projecte compta amb 24 socis, entre centres tecnològics, universitats i empreses de països com Alemanya, Israel, Itàlia, Regne Unit, Xile, Grècia, Xina, Holanda i Espanya. A més, compta amb el suport d'empreses com Motorola, Moypark, Seara Aliments, ChainFood, Beijing Fishing Company, etc.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter TecnoSeaFood

    05/09/2024

  • Newsletter TecnoSeaFood

    18/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis