Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Envifood 2014: meeting point de la Alimentación y el Medio Ambiente

Envifood 2014: meeting point de l'Alimentació i el Medi ambient

08/04/2014

8 d'abril de 2014

Madrid unirà de l'11 al 13 de juny alimentació i medi ambient en la primera edició de el Envifood meeting point, que neix amb un doble objectiu: d'una banda, establir un punt de trobada específica que permeti mostrar les solucions mediambientals a les empreses del sector de l'alimentació posant en contacte, de forma directa i sense intermediaris, a les empreses de solucions ambientals i al sector de l'alimentació i begudes. D'altra banda, pretén representar un fòrum de reflexió en el qual debatre els principals temes d'actualitat en matèria mediambiental que afecten a la indústria alimentària. El Saló, que es desenvoluparà en la Fira de Madrid, és organitzat per Ifema, conjuntament amb FIAB, Federació Espanyola d'Indústries de l'Alimentació i Begudes.

Aquest punt de trobada té la finalitat última de reunir en un sol espai a professionals del medi ambient, que puguin oferir solucions a mesura a les empreses del sector de l'alimentació, i crear un debat entorn de les millors pràctiques mediambientals dutes a terme en el sector, promovent l'intercanvi de coneixement i experiències entre tots dos sectors. D'aquesta manera, es pretén conèixer més profundament i de forma directa les àrees de millora i necessitats en matèria de medi ambient del sector de l'alimentació. En aquest sentit, es presentaran solucions ajustades a les empreses alimentàries i es facilitaran reunions B2B entre empreses seleccionades de tots dos sectors.

En paral·lel a les activitats de networking, l'Envifood meeting point acollirà el congrés 'Alimentem un futur sostenible: reptes ambientals de la indústria alimentària a 2020' en la qual es debatran els temes estratègics de sostenibilitat mediambiental que afecten al sector i es desenvoluparà en cinc sessions:

  • Reptes Ambientals de la Indústria de l'Alimentació i Begudes
  • Sostenibilitat ambiental: com mesurar i com comunicar
  • El cicle de vida de l'envàs
  • Eficiència energètica aplicada en fàbrica
  • Millorant l'eficiència contra el desaprofitament d'aliments
foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    17/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    10/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beForum Cárnico 2024SIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis