Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Abelló Linde diversifica su oferta
Nova línia de serveis per a la nova alimentació

Abelló Boga diversifica la seva oferta

05/08/2005

5 d'agost de 2005

Abelló Boga ha iniciat una nova etapa de diversificació del seu negoci de gasos industrials amb una nova línia de negoci de serveis per al sector d'alimentació. L'empresa ha desenvolupat un laboratori d'assajos per a la indústria alimentària instal·lat en un camió que servirà d'unitat mòbil i que oferirà serveis per millorar l'envasament i processament dels seus productes

Abelló Boga ha iniciat una nova etapa de diversificació del seu negoci de gasos industrials amb una nova línia de negoci de serveis per al sector d'alimentació. La companyia que presideix Antoni Negre pretén augmentar el valor afegit d'un sector que 'tendeix a convertir-se en una commodity'. El preu de la distribució de gasos ha caigut entre un 3 i un 4% en els últims cinc anys, segons el director general de la filial del grup alemany, Juan Gandía.

D'aquesta forma, la companyia (en la qual el grup alemany Boga manté una participació del 75%) ha desenvolupat un laboratori d'assajos per a la indústria alimentària instal·lat en un camió (que havia estat residència del pilot de motos Toni Elías), que servirà d'unitat mòbil i que oferirà serveis per millorar l'envasament i processament dels seus productes.

La planta pilot, desenvolupada amb tecnologia de la subsidiària espanyola, permet simular tot el procés d'una fàbrica convencional, des dels departaments d'assecat, trossejat i congelació, fins al pesaje, embalatge i etiquetaje de productes alimentaris frescs. Aquest servei va dirigit principalment a cooperatives de forma temporal, iniciant el seu recorregut a Andalusia, Murcia i Catalunya.

Abelló Boga ha desenvolupat un pla estratègic a llarg termini, que pretén potenciar la consultoria i enginyeria de processos de gas industrial en quatre àmbits (alimentació, cort i soldadura, indústria farmacèutica i hospitals i formació), amb l'objectiu que sumeixen el 40% de la facturació de l'empresa en 2015. Abelló Boga va registrar un benefici de 10,55 milions d'euros. Les vendes van aconseguir els 99,9 milions. L'empresa destina a inversions 11 milions anuals.

Una quota de mercat del 14% a Espanya

La companyia fabricadora de gasos compta amb una quota de mercat del 14% a Espanya, concentrada a la zona del Llevant espanyol, des de Múrcia fins a Catalunya. Abelló Boga és la quarta empresa del sector. La primera és Carburs Metàl·lics, que ha optat per concentrar la seva diversificació en el sector mèdic. La segona és Air Products i la tercera és Praxair. Per darrere d'Abelló està Messer, un grup també alemany que a Espanya compta amb una participació del 10% de Carburs Metàl·lics. Abelló Boga ha digerit en els últims tres anys l'absorció del grup AGA, que ha suposat una reorganització dels centres de producció de gasos.

Font: www.cincodias.com, Toni Garganté, Barcelona, 01-08-2005

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades