Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a XI Jornadas Citrícolas de Alcanar
Els dies 17, 19, 22, 23 i 25 de novembre

XI Jornades Citrícolas d'Alcanar

Victor Tost Roca15/11/2004

15 de novembre de 2004

L'Edifici Municipal dels Serveis Agraris Joan Gil acull els dies 17, 19, 22, 23 i 25 de novembre les XI Jornades Citrícolas d'Alcanar. L'objectiu principal de les jornades és mantenir una constant actualització de les noves tecnologies en matèria citrícola.

L'Edifici Municipal dels Serveis Agraris Joan Gil acull els dies 17, 19, 22, 23 i 25 de novembre les XI Jornades Citrícolas d'Alcanar. L'objectiu principal de les jornades és mantenir una constant actualització de les noves tecnologies en matèria citrícola.

El programa d'aquestes jornades donarà resposta als professionals del sector sobre com fer la comercialització de la producció o com usar les noves tecnologies per millorar la producció amb un alt nivell de qualitat.

En l'acte es presentaran els estudis dut a terme aquest any sobre biologia i noves tècniques de control de la mosca de la fruita. També es parlarà sobre l'avaluació de la qualitat agronómica de l'aigua de reg dels pous de la zona d'Alcanar.

La inauguració de les jornades es farà el 17 de novembre a les 19.30h, a càrrec del delegat territorial del DARP en les Terres de l’Ebre, el Sr. Antoni Espanya. Als 19.45h, començarà la ponència sobre "Noves tecnologies aplicades al cultiu dels cítrics", per part del director tècnic de Martinavarro, el Sr. José Luis Ripollès.

"El Control integrat de la mosca de la fruita Ceratitis capitata Wied en els cítrics", serà la xerrada que iniciarà als 19.30h els actes del 19 de novembre. Aquesta ponència la impartirà la membre de l'IRTA de l'Estació Experimental de l'Ebre, la Sra. Maite Martínez.

A continuació, els membres del Servei de Sanitat Vegetal de el DARP, els Srs. Enric Matamoros i Joan Porta parlaran a partir de les 20.15h sobre les "Actuacions i els assajos per al control de la mosca de la fruita durant l'any 2004 en les Terres de l’Ebre".

El dia 22 als 19.30h es realitzarà la xerrada sobre "Perspectives i comerç de la citricultura mundial", a càrrec del director general del Comitè de Gestió de Cítrics, el Sr. José Martínez.

"L'avaluació de la qualitat agronomica de l'aigua dels pous de la zona d'Alcanar. Prospecció 2004". Recomanacions pera una correcta fertirrigación serà la xerrada que començarà els actes del dia 23. La ponència la faran, als 19.30h, els membres de l'IRTA de l'Estació Experimental de l'Ebre, els Srs. Joaquim Pastor i Josep Miquel Fibla.

Finalment, el dia 25, als 19.30h es parlarà de les "Noves varietats de cítrics d'interès comercial", per part de Juan Soler, membre de l'Institut Valencià de Recerques Agràries (IVIA). El tancament de les jornades ho farà l'alcalde d'Alcanar, el Sr. Ricard Bort, a partir de les 20.45h.

Pera saber més:

IRTA
Estació Experimental de l’Ebre
Crta. Belada s/n
43870 Amposta
Tel. 977 267 026
joaquim.pastor@irta.es
jmiquel.fibla@irta.es


Oficina Comarcal del Baix Ebre
Plaça Alfons XII,
743500 Tortosa
Tel. 977 442 116
abebre.darp@gencat.net

Oficina Comarcal del Montsià
C/ Corsini, cantonada Torreta, 1
43870 Amposta
Tel. 977 702 507
amontsia.darp@gencat.net

Ajuntament d’Alcanar
Regidoria d’Agricultura
Serveis Agraris
Av. Catalunya, 64
43530 Alcanar
Tel. 977 732 376
sag.alcanar@altanet.org

Cooperativa Exportadora d’Agris d’Alcanar
Ctra. Nova, 77-87
45530 ALCANAR
Tel. 977 730 000
copalca@jet.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades