Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ofitec se reinventa y potencia su internacionalización
La seva celebració l'última setmana d'octubre de 2011 permet un millor posicionament en el circuit internacional del sector

Ofitec es reinventa i potencia la seva internacionalització

Redacció Interempreses04/11/2010

4 novembre 2010

Ifema està treballant en el disseny d'un nou projecte per al Saló Professional Internacional de Equipament de Oficines i Colectividades, Ofitec , que abordarà noves estratègies orientades a enfortir el seu potencial dinamitzador del sector, així com la seva vessant internacional en suport a la projecció exterior d'aquesta indústria.

Dins d'aquesta línia d'actuació, s'han buscat unes dates per a la celebració de la 10a edició de la fira-del 25 al 28 d'octubre de 2011 -, que han estat plenament consensuades amb el sector, inclosa la patronal famós , Associació de Fabricants de Mobiliari i Equipament General d'Oficines i Col·lectivitats, i la seva homòloga alemanya Orgatec , i que han tingut com a objectiu incorporar plenament la cita al circuit internacional del sector, en benefici de la pròpia indústria.

El 10 ª Saló Professional Internacional de Equipament de Oficines i Col·lectivitats se celebrarà a Ifema entre els dies 25 i 28 d'octubre de 2010...
El 10 ª Saló Professional Internacional de Equipament de Oficines i Col·lectivitats se celebrarà a Ifema entre els dies 25 i 28 d'octubre de 2010. Foto: Philippe Imbault.

Aquesta nova convocatòria permetrà un millor i més adequat posicionament de Ofitec dins del calendari firal internacional, proporcionant al seu temps més facilitats a les empreses expositores perquè disposin del suficient temps per preparar amb les millors garanties la seva presència a la Fira, així com la presentació de novetats i el disseny i execució de les seves estratègies comercials.

Aquesta iniciativa s'emmarca en la nova línia de treball que s'està desenvolupant al voltant del projecte de Ofitec, i que pretén oferir un valor afegit a les empreses participants configurant una plataforma de negoci des d'on la indústria espanyola pugui projectar a l'exterior el nivell i qualitat dels seus productes, i mostrar el seu esforç en recerca i el seu nivell competitiu. Per a això, es desenvoluparà un pla d'acció, acompanyat d'una campanya de promoció, que abordarà els mercats de major interès per al sector. D'aquesta manera, Ofitec veurà reforçada la seva creixent dimensió internacional, afermada al llarg dels seus nou convocatòries anteriors.

El nou projecte de Ofitec compta amb suport de l'Associació de Fabricants de Mobiliari i Equipament General d'Oficines i Colectividades, famós, així com del comitè organitzador, integrat per algunes de les companyies més rellevants del sector, que en breu tindrà una trobada amb la organització per perfilar les línies de treball de la propera edició.

Entre elles, s'està definint l'elaboració d'una intensa agenda d'activitats paral·leles-conferències, trobades, jornades, taules rodones, etc .- que tindran com a objectiu contribuir també a estimular la internacionalització de les empreses, així com a promoure la transferència de coneixement i l'intercanvi d'experiències.

La nova línia d'actuació de Ofitec pretén configurar una plataforma de negoci des d'on la indústria espanyola pugui projectar a l'exterior els seus...
La nova línia d'actuació de Ofitec pretén configurar una plataforma de negoci des d'on la indústria espanyola pugui projectar a l'exterior els seus productes. Foto: Philippe Imbault.

Èxit de convocatòria el 2008

La novena edició de Ofitec, que es va celebrar a la Fira de Madrid entre el 26 i el 29 de febrer de 2008, va complir totes les expectatives dels responsables d'Ifema i es va saldar amb un excel·lent èxit de convocatòria. Així, al llarg de quatre dies un total de 11.043 professionals va visitar el certamen, fet que suposa un creixement d'un 3% respecte a l'edició anterior, celebrada el 2006.

La participació estrangera va ascendir a 1.503 persones, procedents de 47 països, el que dóna mostres de l'enorme repercussió que aquest saló té fora de les nostres fronteres, consolidant-se com la segona fira més important d'aquest segment a Europa. Del total d'assistents, cal subratllar la presència de compradors estrangers procedents de Portugal (35,7%), França (19,6%) i Itàlia (15,7%). Per tipus d'activitat, la presència de professionals més elevada va correspondre a distribuïdors, seguits de fabricants de mobiliari, importadors, arquitectes i dissenyadors d'interiors. Al saló es va poder veure una àmplia oferta de mobiliari d'oficina i col·lectivitats de la mà de 196 expositors, nacionals i estrangers, gairebé un 13% més que en l'edició anterior. Aquest any, a més, i en la mateixa línia de l'edició anterior, Ofitec 2008 va ampliar la participació de tots aquells segments implicats en l'equipament i la distribució d'espais: il luminació, terres i sostres tècnics, senyalètica i separacions modulars, així com empreses de space Planning.

El contingut de Ofitec 2008 es va completar amb la celebració de la primera Conferència Ibèrica en Mobiliari i Gestió d'Espais, organitzada per l'Associació Internacional de Facility Management, i amb l'exposició Ofitec Meeting, una mostra que va reunir una selecció fotogràfica de les cent oficines més insòlites del món i que pretenia mostrar que el concepte de disseny no està renyit amb els valors d'ergonomia, eficàcia i sostenibilitat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades