Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Iñaki Ruiz, director de Exportación y Marketing de Eun, expositor de Ofitec 2011
“Ofitec 2011 representa una oportunitat per fer contactes amb nous clients estrangers i nacionals”

Entrevista a Iñaki Ruiz, director d'Exportació i Màrqueting d'Eun, expositor d'Ofitec 2011

Redacció Interempresas30/09/2011

30 de setembre de 2011

Des dels seus primers passos, l'activitat principal de Eun s'ha centrat a dissenyar i fabricar productes destinats a facilitar la gestió diària, oferint la màxima qualitat en tots els seus sistemes de classificació i magatzematge automatitzats. Per oferir la qualitat que Eun Grup exigeix en tots els seus productes, l'empresa ha invertit en moderns processos de fabricació i dues plantes de producció. A més, Eun Grup manté l'aposta per l'expansió de mercats, estant presents ja en països com França, Grècia, Portugal, Bèlgica, el Marroc, Tunísia, Brazil, Hong-Kong, Emirats Arabes, Xile, Puerto Rico, o Mèxic entre uns altres.
Imagen

Breu descripció de l'activitat de la seva empresa.

El Grup EUN és capdavanter en la fabricació i comercialització d'innovadors sistemes d'arxiu i magatzematge destacant els arxius mòbils ‘eunmobile’, els arxius mòbils motoritzats ‘eunmatic’ i els arxius mòbils electrònics ‘euntronic’. Disposem d'una línia de prestatgeries i mobiliari per a l'equipament integral de biblioteques ‘eunbiblio’, per a l'equipament de vestuaris ‘euneuki’ i una per a l'equipament d'oficines ‘eunoffice’ on destaca la nova línia d'armaris ‘moBox’.

Quins són els projectes que està realitzant o preveu realitzar la seva signatura?

Aquest any hem equipat el Museu Regna Sofia, el Pablo Serrano de Saragossa, el Museu Balenciaga en Guetaria, la Filmoteca de Catalunya i, en aquests moments, estem equipant Gordaillu, un edifici en Irun destinat a guardar tot el Patrimoni Històric de Guipúscoa.

Quina capacitat exportadora té la seva companyia?

Exportem a 20 països, especialment a Iberoamèrica, nord d'Àfrica i Orient Mitjà. Comptem amb una filial comercial a Mèxic. L'exportació representa el 30% de la nostra xifra de negocis.

La seva signatura participa en Ofitec 2011, quins avantatges pot aportar a les empreses la participació en una fira com aquesta?

La nostra presència en Ofitec 2011 representa una oportunitat per fer contactes amb nous clients estrangers i nacionals, però també per mantenir el contacte amb antics clients.

Quins són les novetats més interessants que presentarà la seva empresa en la propera edició del Saló Professional Internacional de l'Equipament d'Oficines i Col·lectivitats, Ofitec?

Presentem novetats en la nostra gamma de biblioteques, ‘eunbiblio’ i, dins de ‘eunoffice’, exposem un nou armari per a oficines ‘moBox’. Es tracta d'un nou concepte d'armari mòbil i modular, que permet que diversos llocs comparteixin l'armari aconseguint un important estalvi d'espai sense renunciar a l'estètica.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades