Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mobiliario de oficinas con patas en ‘Y’ invertidas

Mobiliari d'oficines amb potes a 'I' invertides

05/05/2010

5 maig 2010

L'empresa JG Group ha tret una nova sèrie per a l'equipament de les oficines anomenada I-Life la diferència rau en les seves potes en forma de 'I' invertida, atribut que converteix la sèrie en pionera en el disseny del mobiliari d'oficina.

I-Life és un sistema complet dissenyat per a configuracions individuals o multiestació que, gràcies a la seva modularitat, és especialment adequat per a configurar llocs de treball de reunió. Destaca pel seu sistema ràpid de muntatge, sense gairebé necessitat d'eines.

La gamma I-Life destaca per les seves potes dissenyades en forma de 'I' invertida
La gamma I-Life destaca per les seves potes dissenyades en forma de 'I' invertida.

Així mateix, els dissenyadors de JG Group han incorporat una sèrie de millores ergonòmiques. La col·lecció de taules disposa d'un sistema de regulació en alçada de sèrie. Aquestes taules tenen a més un sistema d'electrificació ampli i flexible i s'ha creat una àmplia gamma d'accessoris de tercer nivell, incloent també un sistema d'endolls per a ordinadors portàtils i altres accessoris.

Les potes de la col·lecció són personalitzables amb logotips per a aquelles empreses que desitgin incorporar la seva imatge corporativa.

Cal destacar que recentment l'empresa ha col·laborat amb Volvo per al moblat de les seves oficines a Madrid, per al que ha utilitzat la sèrie I-Life. En aquest cas, a més, el color blanc dóna una sensació d'amplitud, de neteja i d'ordre a les oficines.

El disseny de les potes admet la incorporació dels logos corporatius de les empreses
El disseny de les potes admet la incorporació dels logos corporatius de les empreses.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades