Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a EFI y Ricoh mejoran las prestaciones de los sistemas multifunción Aficio MP

EFI i Ricoh milloren les prestacions dels sistemes multifunció AFICIO MP

03/03/2011

3 març 2011

Els controladors de color Fiery de EFI ja estan disponibles per a la sèrie de sistemes multifunció AFICIO MP de Ricoh . Els versàtils sistemes multifunció en color de Ricoh, combinats amb l'última tecnologia Fiery, permeten que l'usuari sigui més productiu i aporten major facilitat d'ús amb colors més uniformes i funcions de seguretat necessàries en entorns d'oficina exigents. Els controladors Fiery E-3200 i Fiery E-5200 estan disponibles per als sistemes multifunció Ricoh Aficio MP C3001/C3501 i MP C4501/C5501, respectivament.

"La nova sèrie AFICIO MP i la tecnologia Fiery EFI líder del sector s'uneixen per a proporcionar una solució assequible per a les empreses que volen incorporar la impressió en color al seu flux de treball, el que els permet realitzar més treballs de manera interna i reduir la quantitat de paper que fan servir, així com els residus ", diu Shun Sato, vicepresident executiu de Màrqueting de Ricoh Americas Corporation. "Els controladors Fiery també aporten prestacions de color excepcionals i funcions de seguretat imprescindibles".

La interfície senzilla, encara que potent, del controlador Fiery permet preparar els treballs més ràpid, amb menys clics de ratolí. A més, la sistemes multifunció AFICIO MP són compatibles amb Fiery VUE, el programa d'impressió de sobretaula EFI que permet als treballadors d'oficina crear documents d'aspecte professional de manera ràpida i senzilla. Fiery VUE-que EFI ofereix com a descàrrega gratuïta-permet a l'usuari interactuar amb el document en pantalla en un format de tres dimensions, donar-li forma i després obtenir una vista prèvia del document acabat tal com es veurà una vegada imprès. Per tant, es redueixen els costos gràcies a l'estalvi de temps ia la disminució de les minves. Amb un sol clic, el treballador d'oficina pot crear ell mateix fullets, presentacions i altres documents que cridin l'atenció, el que redueix la necessitat, i el cost, d'externalitzar treballs d'impressió en color.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades