Industrias de la Rosa, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Industrias de la Rosa, S.L.
Ctra. Madrid- Cádiz, km. 358 Apartado Correos, 17
14600 Montoro (Córdoba) Espanya
☎:  +34‑957160034  
🖷:  +34‑936632813
w:  www.industriasdelarosa.com
Fabricació de maquinària oleícola

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación

Indústries de la Rosa, empresa dedicada al sector de la maquinària oleícola i construcció de calderes d'aigua calenta per a combustible sòlid "biomassa", presenta una forta presència en el sector oleícola i una sòlida implantació avalada amb més de 40 anys d'experiència en la producció i comercialització de maquinària, manteniment i serveis avançats.
La filosofia empresarial d'Indústries de la Rosa va encaminada a liderar el sector amb un objectiu clau, l'atenció als nostres clients, procurant aconseguir la plena satisfacció de les seves necessitats, en la qual tant el compromís com la qualitat són constants, pel que disposem de personal qualificat, mitjans tècnics i instal·lacions necessàries.
Dins del nostre sistema de fabricació, consolidat per la ISO 9001, la finalitat prioritària és la qualitat, com a resultat d'una labor de producció, gestió comercial i administrativa, assessorament tècnic, equips de manteniment i serveis post-venda.
El nostre àmbit d'actuació s'expandeix a nivell nacional i internacional, fonamentalment Andalusia, a més de regions en expansió com Portugal, el Marroc i altres països afins.
Indústries de la Rosa basa els seus objectius en el compromís obert, en la qualitat dels seus productes, la confiança dels seus clients i el creixement econòmic, social i cultural en el privilegiat entorn de la nostra empresa.