Asociación Nacional de Industrias de La Carne de España (ANICE) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Asociación Nacional de Industrias de La Carne de España (ANICE)
Maestro Ángel LLorca 6, planta 12
28003 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑915547045  
🖷:  +34‑915547849
w:  www.anice.es
Associació productors de productes cárnicos

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Asociación Nacional de Industrias de La Carne de España (ANICE)

ANICE té com a objecte informar i assessorar a les seves empreses associades sobre el creixent nombre de temes que afecten al seu funcionament o que poden ser del seu interès, tant a través de circulars periòdiques com mitjançant resposta a les consultes que directament li plantegen els seus associats.

Així com la representació i defensa dels interessos de la indústria cárnica espanyola davant les diverses instàncies de l'Administració, tant nacional com en la Unió Europea.

Per a això, en l'àmbit internacional ANICE és membre de CLITRAVI, "Federació Europea d'Indústries Cárnicas", amb seu a Brussel·les, de la CIAA, Confederació Europea d'Indústries Agro-Alimentàries i de l'Oficina Permanent Internacional de la Carn (POIC), organització internacional amb seu a París.

A nivell nacional s'integra en la FIAB, "Federació Espanyola d'Indústries de l'Alimentació i Begudes", i de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE).

ANICE en membre fundador de la Confederació d'Organitzacions del Sector Cárnico d'Espanya (CONFECARNE), la major organització amb més de 1000 empreses cárnicas.