Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tecnifuego-Aespi lidera las actividades de prevención contra incendios de Sicur

Tecnifuego-Aespi lidera les activitats de prevenció contra incendis de Sicur

14/03/2012

14 de març de 2012

Encara que la present edició ha experimentat una disminució d'expositors i visitants, no obstant això, Sicur 2012 ha satisfet les expectatives pel que fa a visitants professionals tant en la presència i consulta en els stands com en les jornades tècniques del Fòrum Sicur. Tecnifuego-Aespi, Associació Espanyola de Societats de Protecció contra Incendis, ha liderat les activitats del sector de seguretat contra incendis, participant activament en totes les activitats firals, presencialment, a través de les seves stands, i organitzant les jornades tècniques i institucionals. Així, un any més s'ha celebrat amb gran èxit i assistència d'autoritats, professionals i mitjans de comunicació l'acte institucional que agrupa al sector de seguretat contra incendis, el ‘Dia del Foc’.
Els actes de Sicur 2012 van girar aquest any entorn de la celebració del 20 aniversari de l'associació, durant l'acte denominat ‘Dia del Foc’, on es va lliurar I Premi SCI, de la seguretat contra incendis. Rafael Sarasola, president de Tecnifuego-Aespi va nomenar a la major part dels veterans del sector “que han contribuït a la seva unió i consolidació, com Antonio Gómez-Pinto, Carlos Mir, Luis de Zunzunegui, Ricardo Martínez, Emilio Rodríguez, Diego Tortosa, Ramón Ribó, Colin Whitley i un larguísimo etcètera de professionals als quals anirem fent homenatge durant l'any”.
Rafael Sarasola va homenatjar als veterans de Tecnifuego-Aespi
Rafael Sarasola va homenatjar als veterans de Tecnifuego-Aespi.
A continuació, Sarasola va lliurar l'I Premio Seguretat contra Incendis (SCI), creat per enaltir a una administració pública que hagi destacat per la seva diligència a exercir les seves funcions de control i inspecció de les instal·lacions de protecció contra incendis. En aquesta ocasió, l'I Premi es va atorgar per decisió unànime de l'Assemblea General a la Direcció general d'Indústria de Castella i Lleó per la seva actuació diligent en la labor inspectora en ordenar la retirada de lots d'extintors que no complien els requisits de seguretat.
Tancant el cercle d'activitats firals, en l'apartat seguretat contra incendis, Tecnifuego-Aespi, dins del Fòrum Sicur, va liderar les jornades d'aquesta àrea d'activitat, sobre alguns dels temes de major novetat o que major inquietud desperten entre els experts de seguretat contra incendis.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Sociedades de Protección contra Incendios Tecnifuego

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis