Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tecnifuego-Aespi participa activamente en Sicur 2012

Tecnifuego-Aespi participa activament en Sicur 2012

23/01/2012

23 de gener de 2012

Tecnifuego-Aespi, Associació Espanyola de Societats de Protecció contra Incendis, participarà activament en Sicur 2012, que se celebra en Fira de Madrid del 28 de febrer al 2 de març, organitzant jornades tècniques, l'acte institucional que agrupa al sector ‘Dia del Foc’ i presentant les novetats tècniques i promocionals en el stand (8B01) en el pavelló de seguretat contra incendis.

Els actes de Sicur 2012 giraran aquest any entorn de la celebració del 20º aniversari de l'associació, i tindran el seu punt cim el dia 1 de març, moment en el qual es reuniran institucions, organismes públics i privats, premsa i professionals entorn de el ‘Dia del Foc’, on es lliurarà I premi SCI a la inspecció de la seguretat contra incendis.

Acte ‘Dia del Foc’ en stand Tecnifuego-Aespi, Sicur 2010
Acte ‘Dia del Foc’ en stand Tecnifuego-Aespi, Sicur 2010.
Les jornades tècniques específiques organitzada per Tecnifuego-Aespi es desenvoluparan el dia 29 de febrer, amb la jornada debat sobre defensa contra incendis forestals; i el 2 de març, on s'inclouran 2 taules rodones de les àrees de protecció activa, protecció passiva.

Des del stand 8B01, en el pavelló 8, dedicat a la seguretat contra incendis, l'associació rebrà a tots els professionals que necessitin informació associativa. Així mateix, es posa a la disposició dels visitants tot el material publicat: la revista Tecnifuego (Especial 20 Aniversari), el catàleg d'empreses, el DVD divulgatiu ‘Qui et protegeix contra el foc’, els fullets sobre productes dels Comitès Sectorials, DVD sobre normativa actualitzada, etc.

De forma simultània a l'exhibició comercial, en Sicur 2012 s'han programat altres jornades tècniques i conferències, dins del Fòrum Sicur, dirigides a analitzar les qüestions més rellevants de l'actualitat sectorial, com a normativa, inspecció de les instal·lacions de SCI, etc. en les quals Tecnifuego-Aespi participarà al costat d'altres associacions del sector amb les ponències de major relleu i actualitat.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Sociedades de Protección contra Incendios Tecnifuego

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis