Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a AENOR y la UPC crean una Cátedra en Prevención de Riesgos Laborales

AENOR i la UPC creen una Càtedra en Prevenció de Riscos Laborals

09/01/2012

9 de gener de 2012

Dirigida per Pedro Rodríguez Mondelo i impulsada des del Centre Específic d'Investigació per a la Millora i la Innovació de les Empreses (CERpIE), la Càtedra AENOR està dirigida a millorar la seguretat laboral i minimitzar els riscos laborals en les empreses. Professionals d'AENOR participaran en els treballs.

Les activitats de la Càtedra, que es desenvoluparan a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB), s'orientaran a la formació, investigació, transferència de resultats de la investigació i la divulgació científica en els àmbits de la Prevenció de Riscos Laborals. Així, es desenvoluparan línies i treballs de recerca conjunts.

Una de les claus de la seva activitat serà l'organització i participació en trobades nacionals i internacionals centrats en la prevenció de riscos laborals amb l'objectiu de difondre i contrastar els coneixements d'avantguarda en aquest àmbit que té una rellevància estratègica en les empreses. La Càtedra realitzarà també formació a través de jornades i seminaris per aprofundir en les normatives i referències legals així com en els referencials voluntaris com l'estàndard internacional OHSAS 18001, i editarà publicacions conjuntes que recolliran temes d'interès com les normes UNEIX i altres estàndards. Es tracta, en definitiva, de preparar als professionals presents i futurs de la prevenció de riscos laborals.

La Càtedra tindrà un àmbit d'actuació transversal entre les unitats de la UPC que incideixen en els temes objecto d'aquesta.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis