Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Samsung presenta un domo varifocal para interiores con LED infrarrojos

Samsung presenta un dom varifocal per a interiors amb LED infrarojos

10/01/2011

10 gener 2011

L'última incorporació a la gamma de cúpules varifocales de Samsung és un dom per a interiors amb il·luminadors LED infrarojos, el SCD-2080R, que ha estat ideat per brindar una solució amb estil ia preus competitius per a nombroses aplicacions entre les quals s'inclouen oficines, petits comerços, estacions de servei i hotels.

El SCD-2080R és una càmera dia / nit equipada amb un filtre de tall infraroig extraïble que, gràcies als 12 LED IR integrats, permet la captura d'imatges clares i nítides d'objectes situats a una distància de fins a 20m de la càmera, fins i tot en entorns de total foscor. La intensitat dels LED infrarojos s'ajusta automàticament en funció de la distància a la qual es trobi l'objecte, pel que és possible eliminar les llums altes assegurant un equilibri perfecte entre el primer i segon pla d'una imatge.

Imagen
Gràcies a la inclusió del chipset DSP WV de Samsung Techwin, el SCD-2080R permet capturar imatges en color en alta resolució aconseguint 600 línies de TV durant el dia i imatges monocromàtiques amb una qualitat excepcional de 700 línies de TV durant la nit. Aquesta particularitat converteix el SCD-2080R en un dom ideal per monitoritzar ubicacions que requereixen vigilància les 24 hores com ara, sortides d'incendi i sales de servidors.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis