Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fomentando la seguridad de los trabajadores
3M presenta en Sicur 2014 les seves últimes novetats en matèria de protecció laboral

Fomentant la seguretat dels treballadors

David Muñoz05/03/2014

La divisió de Productes de Protecció Personal de 3M Espanya, va assistir a Sicur 2014, celebrada en Ifema (Madrid) del 25 i 28 de febrer, amb la intenció de mostrar una representació del seu catàleg. En matèria de novetats van sobresortir el nou programari de selecció de filtre i càlcul de vida útil, el sistema de validació Ear-Fit, les orejeras 3M Peltor Sèrie X, la pel·lícula termosoldable segmentada 3M Scothlite 5535 i les ulleres de protecció SecureFit SF200.

Stand de 3M en Sicur 2014
Stand de 3M en Sicur 2014.

Programari de selecció de filtre i càlcul de vida útil

3M ha llançat un innovador programari amb dues funcionalitats diferents: selecció de filtre i càlcul de vida útil d'un filtre. En primer lloc, aquest programa proporciona a l'usuari una guia dels filtres adequats per als contaminants presents en el seu lloc de treball. L'usuari introdueix els valors corresponents a la seva àrea de treball, i el programa automàticament assenyala la solució més ajustada a aquestes necessitats.

I d'altra banda, el nou programari permet donar una estimació de vida útil dels filtres de gasos i vapors, tenint en compte les condicions ambientals del lloc on s'utilitzi. D'aquesta forma, el client pot programar en el temps la substitució dels seus equips de seguretat i saber si realment aquests equips estan complint amb les seves funcions. El programari està disponible en el link: www.3m.com/es/seleccionrespiratoria

Programari de selecció de filtre i càlcul de vida útil
Programari de selecció de filtre i càlcul de vida útil.

Sistema de validació Ear-Fit

El canal auditiu, la formació en l'ús i l'experiència amb els protectors auditius varien d'un usuari a un altre, per tant també varia el factor de protecció real en cada usuari. Per a una comprovació senzilla, fiable i real dels nivells d'atenuació finals de forma individual, 3M ha incorporat a la seva oferta de solucions el nou sistema de validació Ear-Fit. Aquest sistema es diferencia de les proves de resposta tonal convencionals en què és una prova F-Miri (micròfon de camp en oïda real). Aquest sistema inclou una selecció de productes d'un sol ús i reutilitzables, un micròfon d'element doble que mesura el so a l'interior i en l'exterior de l'oïda, un mètode de mesurament (algorisme avançat) que obté resultats d'atenuació fiables en menys de vuit segons i un programari d'aplicació patentat, que permet obtenir l'atenuació individualitzada de l'usuari.

Els resultats del Valor d'Atenuació Individual (VAI) de cada treballador es documenten automàticament i queden emmagatzemats. Aquesta informació és valuosa per a la comparació en proves subsegüents, per a formació i per a arxiu.

Sistema de validació Ear-Fit
Sistema de validació Ear-Fit.

Orejeras 3M Peltor Sèrie X

Les noves orejeras 3M Peltor Sèrie X han estat desenvolupades sobre la base de disseny, confort i tècniques d'atenuació. Aquesta nova gamma fixa un nou estàndard per a la protecció auditiva, sent la primera de la gamma 3M que usa un nou disseny ampli per millorar l'atenuació, sense la necessitat d'una doblega carcassa, la qual cosa augmenta l'interior d'aquesta per a major comoditat.

Fins ara, unes orejeras de major atenuació significaven carcasses més grans i voluminoses. Les orejeras 3M Peltor X4 poden atenuar fins a 33 dB, mantenint una estètica elegant i un disseny de perfil baix. Utilitzant la mateixa tecnologia, les orejeras Peltor X5 segueixen sent relativament lleugeres, amb un excel·lent equilibri i comoditat d'ús, malgrat portar carcasses més grans, oferint un SNR de 37 dB.

Orejeras 3M Peltor Sèrie X
Orejeras 3M Peltor Sèrie X.

Pel·lícula termosoldable segmentada

3M també ha presentat com a novetat la pel·lícula termosoldable segmentada 3M Scothlite 5535, resistent a la flama. Està destinada al vestuari laboral de primera capa, pols, camises, t’shirts, armilles i en general, per a la roba que està més en contacte amb la pell del cos. El seu transpirabilidad ofereix major confort a l'usuari en condicions de treball exigents, i ofereix més flexibilitat que les cintes reflectores convencionals. És un material de màxima reflectància, d'alta durada i rentable a nivell domèstic.

Ulleres de protecció SecureFit SF200

Sabent que la falta de comoditat i ajust són les majors barreres per a l'ús d'ulleres de protecció, 3M presenta una revolucionària gamma d'ulleres de seguretat que s'ajusta automàticament a la grandària de cada cap, oferint nivells de confort personal i seguretat d'ajust perceptiblement majors. Amb un pes de 18 g, aquestes ulleres no tenen parts mòbils, simplement s'ajusten per adaptar-se a una àmplia gamma de grandàries de cap,

Ulleres de protecció SecureFit SF200
Ulleres de protecció SecureFit SF200.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis