Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Panter participa en Expoprotección con sus últimas novedades en calzado de seguridad
L'empresa compta amb un complet catàleg de referències de calçat de seguretat i ús professional

Panter participa en Expoprotección amb les seves últimes novetats en calçat de seguretat

Redacció Interempresas05/12/2012
Panter, fabricador de calçat de seguretat, va participar entre el 4 i 7 de desembre en Expoproteccion, Saló Internacional de la Seguretat de París, on va presentar el seu complet catàleg de referències en calçat de seguretat. Aquesta cita biennal s'ha convertit en el certamen més important d'Europa pel que fa a salut i higiene en el treball.

Panter va presentar en aquesta nova cita el seu complet catàleg de referències de calçat de seguretat i ús professional desenvolupades per a tot tipus de sector professional; indústria, ferreteria, bricolatge, construcció, equips d'intervenció, alimentació, agrícola, química, sanitat, etc. Entre les novetats presentades destaca Panter Oxigen, una línia de calçat de seguretat que integra el revolucionari sistema creat per Panter, un evolucionat mecanisme impermeable i transpirable, que parteix d'un compost de membrana integrat en la pròpia sola, aconseguint que el calçat transpire per la part anterior de la mateixa, aconseguint així l'efectiva transpirabilidad del peu. El sistema Panter Oxigen evacúa la suor i regula la temperatura interior del peu garantint un excel·lent confort. Aquesta línia que ha estat dissenyada lliure de components metàl·lics, a més de ser un calçat de seguretat impermeable i transpirable, ofereix una protecció i comoditat inigualables, fruit del disseny perfectament estudiat de la seva sola a més de la idoneïtat dels seus components. Aquesta innovadora tecnologia ha estat aplicada en més d'una dotzena de referències del catàleg, havent collit un gran èxit la seva gamma de calçat tàctic dirigit a Equips d'Intervenció i Assalt (I.I.A). Els últims llançaments de Panter són: Firebird, Aguila i Milano Oxigen, han obtingut una òptima resposta i valoració per part del sector; militars, policies, paramédicos pel seu equilibri entre protecció, confort, funcionalitat i disseny.

La gamma Oxigen integra un mecanisme impermeable i transpirable desenvolupat per Panter que parteix d'un compost de membrana integrat en la pròpia...
La gamma Oxigen integra un mecanisme impermeable i transpirable desenvolupat per Panter que parteix d'un compost de membrana integrat en la pròpia sola, aconseguint que el calçat transpire per la part anterior de la mateixa.
També va mostrar Panter Creative, l'equilibri entre disseny i seguretat. En aquesta nova gamma Panter ha aplicat les últimes tendències i el R+D+i més avançat en protecció, donant com resultat un calçat de seguretat amb tecnologia i estètica d'avantguarda. Aquesta nova proposta, ha estat dissenyada sota els últims paràmetres cientifico-tecnològics de Panter, experimentats en el seu laboratori de R+D+i, la qual cosa els ha permès obtenir un calçat de seguretat amb atractiva estètica, presentant l'aparença d'una sabata casual lleugera d'inspiració sport. Aquesta estètica funcional i moderna, permet l'adequació d'aquesta gamma en diferents àmbits, resultant aptes per vestir tant dins com fos del treball.
Panter Creative és un calçat de seguretat amb atractiva estètica, presentant l'aparença d'una sabata casual lleugera d'inspiració sport...
Panter Creative és un calçat de seguretat amb atractiva estètica, presentant l'aparença d'una sabata casual lleugera d'inspiració sport.

Sense metalls

Una altra proposta és Zion Metall Free, l'aposta de Panter per un calçat de seguretat totalment lliure de components metàl·lics avalat per la normativa internacional (UNEIX EN ISO 20345) i capaç de cobrir les necessitats de protecció del professional a un cost raonable. Aquesta gamma ve composta per 4 propostes, 2 botins: Super Forja Totale, i Super Enclusa Totale i 2 sabates: Super Ferro Totale i Super Numan Totale. Tots ells dissenyats amb una moderna estètica trekking-esportiva, amb materials molt duradors i forts, la qual cosa assegura una llarga vida al calçat de seguretat.

Zion Metall Free és l'aposta de Panter per un calçat de seguretat totalment lliure de components metàl·lics
Zion Metall Free és l'aposta de Panter per un calçat de seguretat totalment lliure de components metàl·lics.

Finalment, va mostrar els Grampons Panter ajustables a la sola. Possibiliten l'adherència a superfícies gelades, afermant el peu al terreny amb total seguretat. Aquests grampons han estat dissenyats en alumini i compten amb una estructura a mesura de la sola de la bota adaptant-se milimetricamente al perfil de la mateixa. La seva part inferior disposa d'una sèrie de puntes afilades que penetren en el gel, la neu o el gebre de forma eficaç. Els grampons resulten ideals per a tots aquells treballs que es desenvolupen en entorns de fred extrem, sent a més de gran comoditat per a l'usuari, per la seva fàcil quitació i posa, ja que van incorporats en la mateixa sola i només s'extreuen quan el moment ho requereix.

Els Grampons augmenten l'adherència del calçat en superfícies gelades, afermant el peu al terreny amb total seguretat
Els Grampons augmenten l'adherència del calçat en superfícies gelades, afermant el peu al terreny amb total seguretat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis