Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jornada técnica sobre los riesgos relativos al uso de equipos de trabajo

Jornada tècnica sobre els riscos relatius a l'ús d'equips de treball

22/06/2012

22 de juny de 2012

Dimecres que ve 27 de juny Anetva organitza a Barcelona una Jornada tècnica sobre els riscos relatius a l'ús d'equips de treball. En ella, l'INSHT — Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball— presenta el resultat del treball d'elaboració de la Guia Tècnica elaborada pels tècnics de l'INSHT, amb la col·laboració de l'Institut Basc de Seguretat i Salut Laborals (Osalan), i que el seu objectiu és proporcionar criteris i recomanacions que facilitin a l'empresari i als responsables de la prevenció la interpretació i aplicació del Reial decret 1215/1997. Aquest decret estableix les disposicions mínimes de seguretat i salut per a la utilització pels treballadors dels equips de treball i instava a l'INSHT a elaborar aquesta Guia.

En la jornada participaran els experts que van participar en aquest document i pretén, d'una manera global, presentar aquells aspectes que es consideren bàsics i que la Guia conté i desenvolupa.

Aquest Reial decret és fruit de la transposició al dret espanyol de la Directiva 89/655/CEE i la seva 1ª modificació, la Directiva 95/63/CEE, va donar lloc al RD.1215/1997. Posteriorment la 2ª modificació de la Directiva 89/655/CEE, la Directiva 2001/45/CE, es va incorporar al dret espanyol mitjançant el RD.2177/2004, que va modificar el RD.1215/1997. I sobre aquest últim reial decret modificat versa la nova Guia Tècnica. D'aquesta manera, la nova versió de la Guia completa l'anterior quant als equips de treball mòbils i als d'elevació de càrregues, i l'adapta a les disposicions per als treballs temporals en altura amb escales, bastides i tècniques d'accés i posicionament mitjançant cordes.

El programa i inscripcions poden descarregar-se en el següent link.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Empresas de Trabajos Verticales

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis