Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Samsung presenta sus soluciones en la I Jornada IP de ADI Global

Samsung presenta les seves solucions a la I Jornada IP de ADI Global

20/12/2010

20 desembre 2010

Samsung ha participat en la jornada professional organitzada per ADI Global sobre Solucions de Seguretat IP presentant una completa gamma de solucions i productes que facilita el pas del món analògic al món IP.

La jornada va tenir lloc el passat 24 de novembre a Madrid, i en ella es van reunir 97 professionals de 54 empreses del sector de seguretat. L'objectiu de la jornada era mostrar els avantatges de les solucions IP per als usuaris finals i tant com consultores, enginyeries, instal i integradors poden utilitzar aquesta tecnologia d'una manera fiable i eficient.

Alfonso Castaño, Carlos Gómez, José Luis Romero i Miguel Ángel Cap de Samsung a I Jornada IP d'ADI Global
Alfonso Castaño, Carlos Gómez, José Luis Romero i Miguel Ángel Cap de Samsung a I Jornada IP d'ADI Global.
Samsung presentar la seva solució de vigilància de vídeo IP integral composta per càmeres de xarxa, codificadors, videogravadors NVR, programari de monitorització i programari NVR., Que es comercialitza sota la denominació iPOLiS. Entre les diferents característiques de la solució iPOLiS destaca: un considerable estalvi de cost en cablejat ja que es pot utilitzar la xarxa existent, control i supervisió del sistema des de qualsevol part de la xarxa, inclòs el seu mal funcionament, alt grau de duplicació, és a dir, els enregistraments de vídeo més crítiques poden emmagatzemar-se en qualsevol localització de la xarxa i ser extretes per usuaris autoritzats des de qualsevol punt.
Els productes que més interès van despertar van ser la nova càmera domo antivandàlica plana SNV-5010, la nova càmera fixa SNB-1000, la càmera domo SND-1010, així com les càmeres Megapixel HD compatibles amb l'especificació ONVIF, amb funció dia / nit real , compressió H.264 i sistema incorporat d'Anàlisi Intel ligent de Vídeo (IVA) lliure de llicència. Al costat d'ells també es van mostrar la càmera fixa SNB-5000, el mini domo per a interior SND-5080 i el model de cúpula antivandàlic SNV-5080.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis