Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Apuesta por la diversidad y la tecnología
BYG és una de les empreses capdavanteres en recanvis de maquinària i material de desgast

Aposta per la diversitat i la tecnologia

Ricard Arís13/04/2012

13 d'abril de 2012

El material de desgast és una part important de l'obra pública. Aconseguir bons complements per a la maquinària és necessari i un bon disseny pot suposar un estalvi en hores, combustible i fins i tot en reparacions indesitjades. BYG no solament elabora productes propis sinó que també col·labora amb altres grans marques del sector com JCB o John Deere.

BYG és una empresa que es dedica des de fa anys al material de desgast. Realitza productes exclusius per a marques com JCB, Atles, John Deere, H&L, Caterpillar o Komatsu, entre uns altres. Cristina Bernabé, adjunta a l'adreça de BYG, destaca la importància de realitzar un treball adequat, en el qual la “rigurosidad i l'exigència” són fonamentals per a la seva empresa. També recalca la importància d'haver obtingut la ISO 9001, ja que els proporciona un plus de serietat davant els clients.

De fet, BYG sobresurt en material de desgast per les seves tres gammes: Futura, Classic i Economy Line. En aquest sentit Bartolomé explica que “les tres gammes es compenetran a nivell de qualitats i pesos (% de material susceptible de ser gastat). També en la gamma Futura s'han desenvolupat sistemes de subjecció més sofisticats doncs la normativa minera així ho exigeix”.

Preus aparti, cadascuna té una funcionalitat concreta ja que, “en funció del terreny no necessites acers d'aliatges especials (sorra) però sí en canvi per a terrenys abrasius o roques”. També crida l'atenció el producte Futura Hammerless, que “és compatible amb el braç de ripper original o adaptable Caterpillar, de fàcil muntatge, distribuït per BYG”.

Un dels molts productes de material de desgast de BYG
Un dels molts productes de material de desgast de BYG.

Competitivitat i personalització

La innovació òbviament és una part important en BYG. Sobretot, comenta Bernabé, “la gamma Futura està en contínua evolució. Desenvolupem nous models per a mineria més que per a construcció lleugera. Processos de producció de fulles antidesgaste més eficients i automatitzats”.

Un punt important en el treball de BYG és l'elaboració de “productes de qualitat” que tinguin “dissenys competitius” que aconsegueixin donar un extra als seus clients. En aquest sentit, comenta Bartolomé, “el servei i assessorament personalitzat” és fonamental per a la seva empresa.

Canadà, Sud-amèrica i Austràlia són els mercats més fructífers per BYG

D'altra banda, sent com són una de les empreses de venda de recanvis de maquinària més importants del sector, caldria preguntar-se com estan suportant la crisi. En aquest sentit, l'empresa ha sofert una peculiar evolució, en la qual, com explica Cristina Bartolomé, “el percentatge de vendes s'ha invertit des del 2009. Ara estem en un 30% nacional i 70% exportació, quan en el 2008 era a l'inrevés”.

Malgrat ser una empresa present en molts països, segons Bartolomé encara tenen “la necessitat de buscar nous mercats”, sent d'aquests, països com Canadà, el continent sud-americà o Austràlia les regions més fructíferes per a la companyia. En definitiva, si un client ha d'apostar per BYG ha de fer-ho, segons l'adjunta a l'adreça de BYG, per la seva “diversitat i tecnologia”.

Empreses o entitats relacionades

Byg, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades