Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Protomold fabrica para TVonics las piezas de sus descodificador digital
Protomold, l'especialista en emmotllament per injecció plàstica ràpida

Protomold fabrica per TVonics les peces dels seus descodificador digital

Redacció Protomold28/08/2008
L'apagada analògica anticipat de televisió ja està en marxa i TVonics Ltd ha estat desenvolupant i subministrant les peces del seu descodificador digital, fabricades per Protomold , l'especialista en emmotllament per injecció plàstica ràpida.

El govern ha començat a oferir descodificadors gratis a la població discapacitada i amb ceguesa parcial, així com als grups menys afavorits econòmicament i de la tercera edat. El canvi digital de la televisió va començar a Cumbria, a l'octubre. El govern es va enfrontar als grups que s'oposen als seus plans per l'apagada de les emissions analògiques, i que leguen que el cost d'un receptor de televisió digital serà una càrrega massa pesada per a aquella part de la població amb menys ingressos i , en particular, per a la gent gran i els discapacitats, que depenen de la televisió. El passat desembre es va anunciar el programa d'ajuda de 600 milions de lliures esterlines (758 milions d'euros), pel qual el govern subvenciona el cost total del 'equip necessari per al canvi de les televisions a digital', per als usuaris amb discapacitats o ceguesa parcial i les persones majors de 75 anys que estiguin rebent algun tipus d'ajuda social relativa als seus ingressos.

La tecnologia que ha desenvolupat TVonics ha proporcionat els primers productes al govern per l'apagada. Whitehaven, a Cumbria, ha estat el primer lloc a experimentar el canvi digital i on 20.000 llars ja no reben els senyals analògiques.

Tons del descodificador de TVonics
Tons del descodificador de TVonics.

Passar-se al emmotllament per injecció ràpida

El mecanitzat d'acer tradicional hauria estat massa lent per poder complir amb l'estricta agenda de lliurament dictada pel programa d'enginyeria de les companyies de televisió. Calia afegir molt ràpidament una gamma de noves característiques al producte que ja existia. El desenvolupament i mecanitzat ràpids de Protomold van ser essencials. "Les característiques de disseny van ser aprovades en les reunions que es van mantenir amb el nostre client, el minorista elèctric Dixons", explica Martin Laforgue, director de disseny de productes de TVonics Ltd

"El servei de Protomold ha estat fantàstic. Hem pogut fabricar volums inicials de peces de plàstic i lliurat el producte al client de forma ràpida "

La característica principal de la nova 'caixa descodificadora' és la simplicitat, que s'aconsegueix gràcies a la incorporació de la tecnologia d'última generació de sintonització automàtica, de gràfics senzills en pantalla que permeten als usuaris seleccionar fàcilment els programes de televisió o ràdio i de guies incorporades que ajuden els espectadors a cada pas. Si l'usuari no està segur del que ha de fer, podeu prémer 'Ajuda' per informar-se sobre el significat de cada opció i sobre què botó de polsar.

La tecnologia que ha desenvolupat TVonics ha proporcionat els primers productes al govern per l'apagada analògica. Whitehaven, a Cumbria, ha estat el primer lloc en experimentar el canvi digital
Peces del descodificador fabricades per Protomold
Peces del descodificador fabricades per Protomold.

Una vegada que el disseny del descodificador va estar completat, Tvonics, gairebé 18 mesos abans, havia contractat els serveis de Protomold, especialista en la producció de peces de plàstic d'emmotllament per injecció ràpida, perquè fes l'encartonada d'una nova gravadora de vídeo digital.

"Enviem a Protomold el disseny inicial a través del sistema virtual ProtoQuote que va ressaltar les possibles dificultats de fabricació que ens anàvem a trobar, com ara la necessitat de minimitzar les osques, usar correctament el biaix lateral i reforçar els filets i tenir en compte l'expulsió de la peça. El sistema també ens va oferir els costos del motlle i de la peça, permetent d'aquesta manera planificar i gestionar el projecte de la forma precisa ".

ProtoQuote inclou un resum de possibles problemes de la peça, explicat de forma clara, senzilla i sense tecnicismes, incorporant suggeriments de modificació i si cal, tornant a realitzar tot el disseny. Una de les principals avantatges del sistema ProtoQuote és que simplifica i desmitifica l'emmotllament per injecció per a tots els que participen en el projecte de desenvolupament del producte i aclareix moltes incògnites sobre el procés.

"En nou mesos, vam rebre de Protomold aproximadament 30.000 peces abans de passar a la fase del motlle dur", diu Martin. "En molts dels nostres projectes és difícil familiaritzar-se amb el volum fins que el producte en si no s'ha provat". Per aquest motiu en la fase inicial no és possible comprometre a produir un motlle dur, ja que els costos són prohibitius, sense esmentar el termini de lliurament prolongat. Molta gent pensa que treballar amb una empresa com Protomold resulta econòmic només per tirades petites, i encara que és veritat que l'estalvi en costos varia depenent del nombre de peces que es produeixin, l'emmotllament per injecció ràpida també pot tenir avantatges econòmics substancials quan es tiren milers de peces. El procés Protomold redueix el termini a sis setmanes, des del moment en què es pressuposta la primera peça, si ho comparem amb la possibilitat de triar l'opció del motlle dur des d'un principi.

"El servei de Protomold ha estat fantàstic - hem pogut fabricar volums inicials de peces de plàstic i lliurat el producte al client de forma ràpida", indica el Sr Laforgue. "El suport rebut en tot el procés es pot qualificar també de primera classe. En alguns moments vam introduir modificacions, però es van incorporar ràpidament i en una hora els motlles modificats ja estaven de nou en les màquines de modelat per injecció. "

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis