Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Engel: sin columnas, con ideas
Acudeix a la fira amb tecnologies avançades

Engel: sense columnes, amb idees

Ibon Linazisoro15/09/2004
En un estand de 1.000 metres quadrats Engel, representada a Espanya per Helmut Roegele, farà especial èmfasi en quatre temes: envasos i embalatges, tècnica multicomponent, peces de precisió, tecnologies especials.
Engel MacPET - línies completes per a la injecció de preformes
Engel MacPET - línies completes per a la injecció de preformes.
Com passa amb gairebé totes les grans companyies, Engel també acudeix a la fira amb un eslògan: "Les seves aplicacions-les nostres solucions", aquest és l'eslògan amb el qual Engel presenta una àmplia selecció dels seus productes i serveis. En un estand de 1.000 metres quadrats, la presentació de Engel integra les següents àrees d'aplicació: màquines per a envasos i embalatges, injectores per peces multicomponent, injectores de precisió i tecnologies especials. La presentació es complementa amb una "Galeria d'Innovacions" que ofereix al visitant una visió dels últims desenvolupaments de Engel en injectores i aplicacions tecnològiques.

Tecnologia d'envasat

Per a aquest camp d'aplicació, Engel presenta dues noves sèries d'injectores:
  • La sèrie MacPET per preformes de PET: s'exposa una completa màquina amb motlle de 96 cavitats, caracteritzada per la seva bona relació qualitat-preu. Engel MacPET és una divisió de negoci nova creada després de l'adquisició del negoci d'injectores per PET de SIG Corpoplast. La sèrie comprèn un complet sistema de producció per preformes de PET equipat amb motlles multicavitat (24, 32, 48, 56, 64, 72 i 96 cavitats). Els avantatges comunes per a totes les màquines d'aquesta sèrie són el seu sistema de components provat, (per exemple, el tancament de genollera), la seva acció suau de plastificació (gràcies als eixos barrera Engel), els seus atractius i econòmics paquets, les sòlides col·laboracions amb fabricants de motlles, els sistemes de control de temperatura i equipament per al tractament del material, i un servei post-venda a tot el món.
Amb Watermelt es milloren les propietats d'aquesta caixes
Amb Watermelt es milloren les propietats d'aquesta caixes.
Imagen
  • El nou sistema Engel MacPAC, que debuta en K'2004, per màquina de cicles ràpids per fabricar envasos: es presenta una Engel MacPAC 330/125. Aquestes màquines de cicle ràpid estan equipades amb tancament de genollera de cinc punts i estan dissenyades principalment per a la producció massiva d'envasos i embalatges, destinats a productes com ara gelats, iogurt i tubs de margarina. La sèrie MacPAC integra màquines amb un rang de forces de tancament que aniran des 1.250-3.500 kN. Les capacitats d'aquestes màquines de packaging es demostraran durant el certamen amb una màquina de 1.250 kN treballant amb un motlle de dues cavitats de Greiner Verpackungen. Es completa amb perifèrics d'automatització per apilar els envasos. El temps del cicle per injectar un envàs de PP és de tan sols 2,9 segons.

En el sector del packaging l'exposició es completa amb una cèl·lula de producció basada en una Engel Duo 7050 / 1100 de dos plats fabricant una caixa de gran volum plegable per a fruites i verdures, desenvolupat en estreta col·laboració amb el motllista austríac Haidlmair. En aquest cas, la major rigidesa de la peça, amb un clar descens de la seva deformació, s'aconsegueix gràcies a la utilització de la tècnica d'injecció assistida amb aigua Watermelt. Els seus avantatges pel que fa a la injecció amb gas a la injecció de peces buides estan relacionades amb el cicle (un 40 a 70 per cent més curt), la regularitat del gruix de parets i la consecució de parets internes més llises.

Injecció de peces multicomponent

El segon focus de la presentació de Engel durant la fira és la tecnologia multicomponent - que es demostra amb la màquina Engel Duo Combi CS equipada per a la producció d'una lluna de sostre d'automòbil. La denominació "Duo Combi CS" ve donada per una variant específica de la coneguda màquina Engel Duo de dos plats, en què les dues unitats d'injecció estan disposades horitzontalment i una enfront de l'altra: la unitat d'injecció principal en la posició normal i la segona, situada en el lloc del expulsor al plat mòbil. A aquesta configuració de la màquina s'afegeix un mòdul de taula rotatòria en la unitat de tancament que pot usar-se per a operacions de dues estacions o quatre estacions i suporta el cub central del motlle d'obertura doble. Al costat del seu associat italià INCOS, Engel demostrarà la fabricació de la lluna del sostre d'un automòbil.

La segona aplicació que servirà d'exemple en el camp de la tecnologia d'injecció multicomponent es farà sobre la màquina sense columnes Engel Victory 200H/80W/80 Combi, amb la segona unitat d'injecció muntada en posició obliqua sobre la unitat principal. La novetat que aquesta màquina presenta és la taula giratòria de tres estacions amb eix de gir excèntric, una configuració que només és possible amb unitat de tancament sense columnes.

Precisió elèctrica de Engel

Per l'àrea d'aplicació de peces necessàries, Engel presenta dues cèl·lules de producció amb motors servoeléctrico. Un dels exemples mostra la producció d'una carcassa de bateria per a telèfons mòbils, amb gruix de paret de tan sols 0,15 mm i en un cicle d'aproximadament 5 segons (inclòs el temps de desemmotllament). Es recorre a una Engel E-Motion 200/55 equipada amb un motlle de quatre cavitats. La màquina, que demostra també les virtuts de la nova tecnologia de Engel X-Melt, està equipada amb un robot d'alta velocitat de la sèrie Engel ERS-1.

El nucli del segon exemple de cèl·lula de producció per a peces de precisió és la màquina Engel Victory 200/60 Electric. Aquesta nova màquina unifica els avantatges de la Engel Victory (hidràulica i sense columnes de sistema) i de la unitat d'injecció electromecànica de la sèrie E-Motion. La màquina es presenta amb la nova tecnologia Engel Optimelt per a l'emmotllament per injecció-compressió de components òptics d'alta qualitat.

Empreses o entitats relacionades

Roegele

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    06/06/2024

  • Newsletter Plástico

    30/05/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis