Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cicloplast conciencia a la población sobre la importancia del reciclaje plástico
Ofereix deu consells pràctics en el seu lloc web

Cicloplast consciència a la població sobre la importància del reciclatge plàstic

14/05/2004
Cicloplast presenta la seva nova pàgina web amb una imatge més dinàmica i interactiva en la qual, entre altres coses, ens ensenya a reciclar correctament els envasos plàstics seguint les deu recomanacions del seu decàleg. Sota el títol "Descobreix què envasos van en la seva galleda corresponent" podem visualitzar fotografies de diferents tipus d'envasos que, en punxar sobre elles, marquen la part que es recicla i en quin contenidor s'ha de fer.
Imagen
Per reciclar els plàstics és fonamental una bona selecció des de l'origen, des de la llar. Les recollides selectives dels envasos al contenidor groc estan ja molt esteses a Espanya, gràcies als convenis signats entre Ecoembes i les administracions públiques.

El 84 per cent de la població a Espanya disposa d'un contenidor groc, però s'ha de saber com utilitzar-lo correctament. Els plàstics representen el 62 per cent del total d'envasos lleugers recollits en el cub groc. Però encara es dipositen molts impropis (cartró i altres) que suposen, aproximadament, el 43 per cent.

Cicloplast, conscient d'això, ha preparat i inserit en la seva pàgina web (www.cicloplast.com) els "deu consells sobre com reciclar bé els plàstics" que, d'una manera interactiva, ens ensenya als consumidors els envasos que han d'anar al contenidor groc (plàstic, metall i bric) i els que no (paper, cartró, vidre, restes de menjar, etc).

"Descobreix què envasos van en la seva galleda corresponent" forma part d'aquesta nova secció que ens ofereix fotografies de diferents tipus d'envasos i, punxant sobre ells, es ressalten les parts reciclables i indica que contenidor ha d'anar cada una d'elles.

Ens explica, a més, que existeixen objectes que, encara que estiguin fets de plàstic, no s'han de llençar a la galleda groc com és el cas de les joguines, perxes o altres productes. També ens recorda que els envasos sempre han d'anar buits i, si és possible, compactats.

Una altra de les recomanacions és reutilitzar les bosses de plàstic del supermercat i, després quan quedin inservibles, poden anar al contenidor groc per al seu reciclatge.

Empreses o entitats relacionades

Cicloplast, S.A.
Ecoembalajes España, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis