Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Helmut Roegele S.A. inaugura sus nuevas instalaciones en Rubí (Barcelona)

Helmut Roegele S.A. inaugura les seves noves instal·lacions a Rubí (Barcelona)

30/07/2004

30 juliol 2004

Helmut Roegele, especialitzada des de fa més de quaranta anys en la distribució de maquinària per a la indústria plàstica, accessoris per a la transformació del plàstic i la indústria química, ha traslladat la seva seu a la localitat de Rubí (Barcelona). Les noves instal·lacions, que tripliquen l'espai i la superfície de l'anterior, superen els 3.500 metres quadrats. La corporació, integrada per Helmut Roegele SA, Second Technologies Roegele SL i Inversions Rottum SL ha canviat la seva ubicació per mantenir el fort creixement registrat durant els últims anys i ampliar així els seus serveis.
Les dimensions de la nova planta que manté un disseny acurat i actual, així com l'estructura i el condicionament de la nau, permeten a la companyia disposar d'un ampli magatzem, sales per impartir cursos de formació amb màquines que porten en exclusiva per facilitar la familiarització i aprenentatge del client, i àmplies zones on s'ubiquen els departaments administratiu, comercial, sales de reunió, etc.
La nova adreça és:

Helmut Roegele, SA

C. Collita, 33

Polígon Industrial de la Bastida

E-0891 Rubí (Barcelona)

Empreses o entitats relacionades

Roegele

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    06/06/2024

  • Newsletter Plástico

    30/05/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis