Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 3M presenta en un CD-rom su gama de productos Dyneon

3M presenta en un CD-rom seva gamma de productes Dyneon

Redacció PU01/12/2003
La companyia 3M, un dels líders en la producció i comercialització de fluoropolímers Dyneon, presenta un CD-ROM interactiu en el que d'una manera amena i senzilla descriu la seva àmplia gamma de productes.
Imagen
Sota el títol "Descobreixi el món de Dyneon", el CD-ROM està dividit en quatre seccions que, en llengua anglesa, permeten a l'usuari navegar pels fluoropolímers Dyneon mostrant no només les pròpies especificacions dels productes, sinó també les aplicacions i usos dels mateixos en molt diferents indústries.

Cadascuna de les seccions-Productes, Aplicacions, Indústries i Companyia-es relaciona amb les altres tres donant un resultat molt atractiu per l'usuari.

A "Productes" els clients de Dyneon podran tenir accés directe a les diferents famílies de productes (fluoroelastómeros, PTFE, compostos PTFE a mida, fluorotermoplásticos i additius especials). Des de cada una d'elles, amb un simple clic, s'entra en les referències concretes de producte, les seves característiques i especificacions tècniques, permetent a l'usuari decidir si aquest producte compleix amb els seus propis requeriments.

L'apartat "Aplicacions" utilitza animació digital 3D per demostrar com actuen els productes Dyneon alhora que permet observar els beneficis aportats en aplicacions concretes. Així per exemple, s'ofereix una visió del procés complet d'extrusió de film, el que permet veure com els Additius Dynamo ajuden a controlar l'obturació del broquet en l'extrusora, eliminar trencaments, disminuir friccions i, per tant, augmentar la producció.

Els usuaris poden fins i tot especificar els requeriments de les seves pròpies aplicacions, com ara estanquitat o recobriment, per així veure possibles solucions a avaluar.

De forma anàloga, la secció "Indústries" ens condueix cap als productes més eficaços al situem en una indústria determinada. Des de "automoció" a "semiconductors", passant per "arquitectura" o "cables", es presenten una sèrie d'il lustracions gràfiques de productes usats en aquestes indústries.

Finalment, l'apartat "Companyia" mostra les fites de 50 anys d'història dels polímers fluorats alineats amb els esdeveniments més notables de la cultura pop, una associació temporal que pretén aconseguir una millor comprensió de l'evolució dels productes i les seves aplicacions.

La gamma de productes Dyneon es comercialitza a Espanya i Portugal a través del Departament de Materials Especials de 3M España, SA

matespec.es @ mmm.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+iPlastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis