Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Masterbatches anti-UV para film de invernadero

Masterbatch anti-UV per film de hivernacle

01/12/2003
Foto de "masterbatch anti-UV per a film d'hivernacle"

Resistència, protecció i durabilitat. Són tres de les qualitats de la gamma de productes Plasadd de Cabot Corporation per a films d'hivernacle, dissenyats per suportar una considerable exposició d'UV, l'acumulació de calor i l'ús de productes químics. Els tres nous graus que Cabot ha afegit a la seva gamma de masterbatch anti-UV, que poden ser utilitzats per fabricar films de 50 micres de gruix, també eviten l'ús d'absorbents de níquel, per complir els requisits de tipus mediambiental que engloben aquests materials . En aquesta línia, ofereix ara als transformadors un total de cinc productes especialitzats, amb prestacions diferenciades.

PE 8740 és un Mb d'alta qualitat per a situacions en les quals es requereix una llarga vida útil i una forta resistència als productes químics, especialment per al sofre elemental, sense l'ús d'absorbents de níquel.

El Parlament Europeu 8860 és un altre Mb exempt de níquel i resistent als productes químics agrícoles, que ha estat desenvolupat per una llarga exposició a la llum solar, però no s'aconsella quan hi ha fumigació de sofre. D'altra banda, per prestacions anti-V a mitjà termini, amb una certa resistència a productes químics, Cabot ha desenvolupat el grau PE 8830, també exempt de níquel, no recomanable quan s'usa sofre.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis