Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Equiplast 1999 - EXTRUSIÓN

Equiplast 1999 - EXTRUSIÓN

01/11/1999

EXTRUSIÓ

Bausano

A l'estand A20 del Hall 4, aquesta empresa explicarà els avantatges del PVC Foam. Partint de les línies d'extrusió de perfils amb extrusores de doble cargol de la sèrie MD, utilitzades sobretot per a perfils per sòcols i decoracions internes, s'han incorporat ara les línies d'extrusió de placa rígida, ample fins a 1.600 mm, amb una gamma de gruixos de 3 a 30 mm. Després de la realització de 5 línies que inclouen l'extrusora MD 125-21 Bausano ha actualitzat el camp de possibilitats d'utilització d'aquestes instal·lacions, ampliant la gamma de productes que poden ser extruïts.

A més de les extrusores, aquesta empresa pot lliurar als seus clients instal·lacions completes clau en mà: instal·lacions d'emmagatzematge i dosificació de matèries primeres, de barreja amb turbomixer Valtorta d'eficàcia elevada i instal·lacions d'emmotllament amb imitació a fusta.

TSA

Representada per Centrotécnica, SA. (Montjuïc 2, Stand C 340), presenta dues línies d'extrusió de laboratori basades en les extrusores doble cargol corrotantes de 21 i 26 mm. per l'acolorit, realització de mostres i les petites produccions de masterbatch, compound, pintures termoestables, concentrats farmacèutics, etc.

La gamma de les línies de 21 mm. EM, EC, EP i EF es basa en una extrusora doble cargol corrotante "de taula" amb motor brushless de 3 kW a 600 rpm (1,5 a 300 rpm en el cas de l'extrusora farmacèutica) amb capacitats de fins a 10 Kg / h. TSA a més construeix i subministra tots els auxiliars necessaris per a una línia completa com: dosificadors a eix o vibració, sistemes d'injecció líquids, sistemes per al buit, alimentadors laterals monohusillo i doble cargol, talladores, sistema de control mitjançant microprocessador, etc.

Les línies TSA21 s'utilitzen per acolorir masterbatch, la realització de mostres d'acolorits o compostos, l'acoloriment de pintures en pols i la realització de mostres de concentrats farmacèutics.

També presentarà la nova línia d'extrusores doble cargol EMP/ECP26 de 26 mm. a alt parell / alts girs amb sistemes accionament-motor de 9 kW i una velocitat dels eixos de 600 rpm o 15 kW a 1000 rpm. ideal tant per al desenvolupament i investigació com per a la realització de mostres. Amb aquesta nova extrusora es poden obtenir produccions elevades (fins a 50 kg / h).

Union

És una altra de les representades de Centrotécnica (Montjuïc 2, Stand C 340). Presenta un equip de coextrusió de planxa a 3 capes amb bomba dosificadora per a cada capa. Assegura així una estratificació perfecta amb tolerància molt estreta del producte acabat. Incorpora una calandra específica per a aquest equip, dotada de cilindres amb accionament independent, amb cromat super acabat, i pensada per poder obtenir una planxa de molt alta qualitat, destinada a camps com el dels frigorífics, banyeres, dutxes, etc.

Weber

Representada per Helmut Roegele exposa a l'estand d'aquesta empresa una extrusora de doble cargol per a la fabricació de perfils i canonada CE 5 amb sistema de control WSS (Weber Scada System), desenvolupat per la pròpia empresa i que controla tots els paràmetres d'extrusió necessaris, fins i tot en una operació d'extrusió múltiple amb la sincronització de fins a quatre extrusores amb alimentadors dematerial. Com a alternativa, ofereix un sistema de control desenvolupat per un fabricant de sistemes de control: el P-Open.

El nou disseny de les extrusores Weber de doble cargol paral·lel es caracteritza per la seva construcció mitjançant 3 eixos en la caixa de transmissions de potència del motor als eixos, que els permet escurçar en un terç la longitud de la màquina, per al procés de PVC

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Roegele

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    06/06/2024

  • Newsletter Plástico

    30/05/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis