Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ángel Lozano, nuevo director del Centro Español de Plásticos

Ángel Lozano, nou director del Centre Español de Plàstics

06/10/2011

6 d'octubre de 2011

Ángel Lozano
Ángel Lozano.
El Centre Español de Plàstics (CEP) ha informat mitjançant una nota enviada als mitjans de la contractació d'Ángel Lozano, un professional amb dilatada experiència en la indústria dels plàstics, com a nou director del CEP. “El nostre benvolgut Genís de Tera Domènech –assenyala la nota– qui fa 6 anys va assumir l'adreça del nostre Centre, ens va sol·licitar aquest estiu el seu relleu per complir 65 anys. Amb temps suficient i amb la finalitat d'efectuar el millor traspàs de temes i coneixements, hem contractat al Sr. Ángel Lozano, conegut professional del sector, amb coneixement en motlles i amb llarga experiència en la transformació i maquinària”.

El primer i més immediat repte d'Ángel Lozano és l'organització, juntament amb Genís de Tera, de les Jornades Tècniques d'Equiplast, tasca que realitzarà en paral·lel a les seves funcions com a director: plans d'estudis interns i externs amb les universitats, Estudi del Sector 2011, relacions institucionals i atenció de les consultes i necessitats dels socis.

A través de la nota oficial, José Luis Rodríguez, president del CEP recentment entrevistat per Plàstics Universals, agraeix públicament la labor realitzada per Genís de Tera en el centre. “Li desitjo el millor en la seva nova situació i confio a poder comptar amb ell sempre que el CEP ho requereixi”.

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Roboshot Week - Última llamada

    Roboshot Week - Última llamada

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis