Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La elegante simplicidad de la silla Flux Chair
La cadira s'articula sobre la resina de polipropilè sostenible i d'altes prestacions de Sabic

L'elegant simplicitat de la cadira Flux Chair

Redacció Interempresas21/09/2011
La guardonada cadira portàtil i plegable Flux Chair, que ha deslligat un vendaval al món del disseny, basa la seva simplicitat en què és d'una sola peça i d'un sol material, un plantejament fet possible gràcies al polipropilè (PP) de Sabic. Flux Furniture B.V. va seleccionar un dels graus copolímer de bloc d'alta resistència a l'impacte de la sèrie Sabic PP PHC per modelar la complexa peça articulada —inspirada en la papiroflexia— que es desplega a partir d'una peça plana per convertir-se en una cadira de cridaner disseny però alhora molt pràctica.

Aquest material destaca per la seva facilitat d'ús i estètica en la cadira Flux Chair, però també perquè aconsegueix objectius mediambientals gràcies al seu fàcil reciclabilidad i a la seva reducció de pes.

L'elegant cadira Flux Chair —vista lateral, posterior i anterior—, està fabricada en una sola peça i d'un sol material...
L'elegant cadira Flux Chair —vista lateral, posterior i anterior—, està fabricada en una sola peça i d'un sol material, un plantejament fet possible gràcies a la utilització d'un dels graus copolímer de bloc d'alta resistència a l'impacte i d'altes prestacions de la sèrie Sabic PP PHC. (Fotografies SABIC, PR031)

Els copolímers de bloc de la seriï PP PHC de Sabic, que es caracteritzen per la seva alta resistència a l'impacte, la seva alta rigidesa i la seva bona fluïdesa, van constituir la solució a un dilema: com fabricar una cadira capaç de combinar la flexibilitat suficient per facilitar el plegat i desplegat, amb una excel·lent resistència (que suportés fins a 140 kg) i una rigidesa que garantís la seva estabilitat. Aquests materials ofereixen una barreja ideal de propietats que permeten incorporar articulacions primes en el cos de la cadira, més gruixut i rígid. Altres qualitats de la resina Sabic són la seva bona pigmentació personalitzada i el seu excel·lent acabat de superfície per aportar una estètica de luxe.

La cadira Flux Chair es pot plegar fàcilment a partir d'una peça plana per convertir-se en una cadira pràctica, i s'ofereix en vuit elegants colors...
La cadira Flux Chair es pot plegar fàcilment a partir d'una peça plana per convertir-se en una cadira pràctica, i s'ofereix en vuit elegants colors: Negra Atzabeja, Grisa Antracita, Rojo Clàssic, Taronja Viu, Llima Llimona, Grisa Guijarro, Blau Gel i Blanco Pur (Fotografies SABIC, PR031).

Segons Douwe Jacobs, cofundador i dissenyador cap de Flux Furniture, “el polipropilè de Sabic” ens va ajudar a aconseguir que el nostre complex producte semblés senzill. Aquest material va ser el factor més important en l'èxit de la comercialització del nostre disseny. A més, l'ajuda in situ proporcionada per Sabic va ser de gran valor. En concret, no solament el representant de Sabic ens lliurava personalment les mostres dels assajos l'endemà, sinó que fins i tot un tècnic expert treballava amb el nostre especialista en injecció per ajustar la inyectora i optimitzar els paràmetres de processament requerits per una peça tan gran i complicada. A causa de l'èxit de la cadira Flux Chair original, estem creant una versió infantil que utilitza també polipropilè de Sabic”.

“Va ser una gran experiència per a nosaltres treballar amb un equip de disseny innovador en aquesta cadira guardonada, i estem desitjant prosseguir la nostra col·laboració amb Flux — diu Paul Wanrooij, enginyer de màrqueting i tècnic de Sabic—. La cadira Flux Chair encarna perfectament l'ús creatiu de la nostra tecnologia de polipropilès i mostra el que es pot aconseguir amb un plàstic senzill i versàtil. Sabic continua desenvolupant la seva sèrie de copolímers de bloc PP PHC a fi de que clients com Flux puguin trobar solucions per als seus projectes més exigents”.

La guardonada cadira portàtil i plegable Flux Chair, que ha deslligat un vendaval al món del disseny...
La guardonada cadira portàtil i plegable Flux Chair, que ha deslligat un vendaval al món del disseny, basa la seva simplicitat en què és d'una sola peça i d'un sol material, un plantejament fet possible gràcies al polipropilè (PP) de Sabic.

La cadira Flux Chair, que ha estat guardonada amb the New Venture Award, the Philips Innovation Award i the Grand Designs Product of the Year Award, combina l'excel·lència de disseny amb la responsabilitat mediambiental. Com la cadira es plega fins a convertir-se en una peça plana, permet el transport eficient de gran quantitat d'unitats, la qual cosa ajuda a reduir les emissions de carboni i el consum de combustible.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis