Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La automatización tendrá un espacio preferente en el stand de Engel de la K 2010
Engel: Pavelló 15, estand B42 i C58

L'automatització tindrà un espai preferent en l'estand de Engel de la K 2010

Redacció Interempreses07/10/2010

7 octubre 2010

Com no podia ser d'altra manera, Engel, un dels principals fabricants del món d'injectores, representat a Espanya per Helmut Roegele, mostra a la K tecnologies i innovacions dirigides a aplicacions industrials. Atès que l'automatització és objecte d'un creixent interès per part dels transformadors, Engel ha integrat en el seu estand una zona dedicada a la automatització. Els temes principals en el seu estand són: automoció, emmotllament tècnic, envasos i embalatges, electrònica per a telecomunicacions i sector de la medicina.

L'ús de sistemes que consumeixen poca energia és un dels principals temes en la presència de Engel en aquesta edició de la K. Durant la fira es poden veure un total de 20 màquines, 11 d'elles en el seu propi estand i 9 en estands d'empreses amb les que col·laboren.

Automoció

Engel mostra una Engel duo 2050/500 pic fabricant un component estructural d'un material reforçat amb làmina orgànica. Engel demostrarà aquest mètode produint una peça de la direcció feta a partir de PA en una cèl·lula de fabricació completa, que inclou una automatització complexa amb tres robots. Aquesta aplicació revoluciona especialment el disseny de pes lleuger perquè permet la substitució de xapa d'acer i alumini per làmines orgàniques primes. Contenen un teixit especial de fibres de vidre o carboni encastat amb una orientació definida en una matriu termoplàstica de PA o PP. Els socis en aquesta presentació són Siebenwurst en la construcció del motlle i Bond laminate com a subministrador de material.

Làmines
Làmines.

També es mostrarà el recobriment amb poliuretà d'una peça injectada en una Engel e-motion 280 T totalment elèctrica que incorporarà la tecnologia clearmelt. Es realitza una injecció del darrere d'una pel·lícula que conté fusta amb una matriu de termoplàstic i després es cobreix la peça amb una capa transparent de PUR. El procés es caracteritza per un vistós efecte visual 3D. Si es compara amb un recobriment de diverses capes, els principals avantatges amb l'excel lent productivitat i el gruix de les capes. Un altre avantatge del procés clearmelt és que la injecció del darrere de la pel lícula decorativa i el recobriment en flux amb PU es produeixen en un sol motlle sense interrupció del procés.

La col·locació automàtica del inserit i l'extracció i apilament de les peces realitzades es realitzen mitjançant un Engel Viper 40. Els socis en aquest projecte són Schöfer (idea del producte i motlle) i Hennecke (màquina de PUR).

Sobre una Engel victory 330/90 tech es mostra, d'altra banda, el processat de silicona sòlida. Les peces tenen un diàmetre aproximat de 6 mm, la producció està automatitzada, no requereixen post tractaments i es realitzen en un motlle de 64 cavitats.

Electrònica per a telecomunicacions

Aquí es veurà la nova Engel e-insert, una versió elèctrica de la màquina per inserits, amb taula giratori servoeléctrica i unitat d'injecció totalment elèctrica, El tancament i els expulsors s'accionen amb la nova servohidràulica ecoDrive.

Una Engel e-insert 310V/100 fabrica carcasses de sensors de PA reforçada amb fibra de vidre amb inserits metàl·lics en un motlle de quatre cavitats. El procés inclou el sobremoldeo del inserit cn la màxima precisió mitjançant la unitat d'injecció elèctrica i la màxima velocitat de rotació amb la màxima precisió en el posicionament de la taula giratòria. El procés redueix el cicle i millora els costos, alhora que redueix la despesa energètica. L'automatització la porta a terme un Engel Viper 20.

Engel Viper 20
Engel Viper 20.

També es pot veure a la fira la producció d'un component electrònic en una màquina elèctrica Engel e-max 200/100. És una màquina que ocupa poc espais ràpida i precisa i té unitat d'injecció elèctrica. És una màquina ideal per a fabricar peces complexes destinades a la indústria electrònica.

Envasos i embalatges

Per a aquest sector es presenten dues novetats. La nova sèrie Engel i-cap elèctrica per al sector de la taponería aporta cicles curts, alta flexibilitat i baix consum energètic. Això és possible gràcies a la nova unitat d'injecció, la major força dels expulsors i un accionament del tancament millorat. A la K es pot veure el model i-cap 3940/420 T amb un motlle de 96 cavitats treballant en un cicle de menys de 3 segons. Incorpora el sistema de control de qualitat Q-Vision.

El model i-motion 740H/440M/280 WP, per la seva banda, mostra la producció d'un tub amb tap de PP en un motlle de quatre cavitats. Els tubs es fan en el primer cicle i els taps en el segon, tot en una sola fase. La màquina en la ferri incorpora també un sistema d'etiquetatge en motlle.

Nova i-cap
Nova i-cap.

Peça tècnica

Es presenta el nou sistema de motlle multitub per a la producció de peces buides i complexes en una sola fase. S'aconsegueix mitjançant un procés d'injecció de dues o més fases que integra un sistema de pick & place i el sobremoldeo en una sola etapa. El principal avantatge és que elimina la necessitat d'acabats, com la unió de diversos components.

Es demostrarà en una Engel victory 1050H/500W/220 combi que fabrica una peça de dos components.

La segona màquina que s'exposa en aquest sector és una Engel e-victory 200/50, produint una lent LED a partir de PMMA per il luminació arquitectònica. La cèl·lula de fabricació està optimitzada per a la fabricació de peces òptiques de parets gruixudes i inclou control de qualitat en línia.

Sector mèdic

Un model Engel e-motion 1340/280 T injecta durant la fira una peça en un procés totalment automàtic, amb una màquina elèctrica, amb cicles de menys de 4,5 segons en un motlle de 8 + 8-de Plastisud / France. L'automatització és de Hekuma.

Una Engel victory 330H/120 combinació produirà una vàlvula de dos components per a la indústria mèdica. S'utilitza un motlle de 8 +8 i està preparada per a ús en sala neta.

Empreses o entitats relacionades

Roegele

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    06/06/2024

  • Newsletter Plástico

    30/05/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis