Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Graf confía en el molino de corte Herbold para el reciclaje de los desechos producidos de unas de sus máquinas moldeadoras
Herbold Meckesheim fa fàcil el reciclatge amb el seu nou molí de la sèrie SMS

Graf confia en el molí de tall Herbold per al reciclatge de les deixalles produïts d'una de les seves màquines emmotlladores

Redacció PU20/05/2009

20 maig 2009

La Firma Graf a Teningen (Alemanya) ha posat en marxa recentment una màquina emmotlladora bufadora de coextrusió de grans dimensions sobre la qual es fabriquen productes per a l'aprofitament d'aigua de pluja amb un volum de fins a 3.000 litres. El molí de tall Herbold és l'encarregat de reciclar els retalls i totxos que produeix la màquina.

Els recipients multicapes es fabriquen en un sol procés de treball i amb cada peça acabada s'originen retalls de fins aproximadament 20 kg de pes la unitat i també totxos en l'arrencada de producció.

Aquests retalls i totxos són reciclats directament al costat de la instal lació de fabricació i en estat calent amb el molí de tall de Herbold de la sèrie SMS. La instal lació de trituració de Herbold Meckesheim, empresa representada per Comercial Schneider a Espanya, es va subministrar completament 'clau en mà'.

Una característica especial de la instal lació és que requereix poca potència per a la trituració dels retalls i totxos viscoplasticitat de PE d'alt pes molecular, el que també va ser determinant per Graf al decidir-se a favor del molí de Herbold.

La instal lació subministrada consta d'una cinta d'alimentació, molí de tall model SMS 60/100, unitat aspiració i equip d'insonorització per a un nivell de so inferior a 80dB.

Molí de Herbold
Molí de Herbold.
Una característica especial de la instal lació del molí és que requereix poca potència per a la trituració dels retalls i totxos viscoplasticitat de PE d'alt pes molecular
El rotor del molí Herbold està fabricat d'una sola peça forjada
El rotor del molí Herbold està fabricat d'una sola peça forjada.

L'escassa potència requerida pel molí de tall es deu al disseny especial del rotor. El rotor del molí Herbold està fabricat d'una sola peça forjada. Això no només confereix al rotor una enorme massa centrífuga, sinó que a més, en no tenir costures de soldadura, garanteix una gran estabilitat. Les fulles del rotor estan fixades fortament contra el límit dorsal, que evita el desplaçament de les mateixes, fins i tot en el cas de forces de tall extremadament altes, que en aquest cas d'aplicació a més és necessari, atès que poden donar-se retalls i totxos amb gruixos de paret de fins a 100 mm.

Els molins de Herbold treballen amb l'autèntic tall doble inclinat, no només les fulles de rotor s'han muntat amb un angle inclinat sinó que a més les fulles de l'estator vénen muntats amb un angle oposat inclinat, només amb aquesta disposició s'aconsegueix un tall net amb la mateixa distància de constant en tota l'amplada de fulla.

El producte final té molt bones propietats de fluïdesa, baix contingut de fins i elevada densitat perquè es pugui tornar a incorporar sense problemes en línia en el procés de fabricació.

Els molins de Herbold treballen amb l'autèntic tall doble inclinat...
Els molins de Herbold treballen amb l'autèntic tall doble inclinat, no només les fulles de rotor s'han muntat amb un angle inclinat sinó que a més les fulles de l'estator vénen muntats amb un angle oposat inclinat.

Empreses o entitats relacionades

Comercial Schneider, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis