Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mezcladores estáticos para aplicaciones de extrusión e inyección
Obtenir una barreja adequada

Mescladors estàtics per a aplicacions d'extrusió i injecció

Redacció PU15/03/2003
Una massa perfectament homogènia és un requisit imprescindible per obtenir peces d'alta qualitat, de manera constant. Amb l'ajuda del mesclador estàtic Sulzer, empresa representada a Espanya per Helmut Roegele, la qualitat de la massa es pot optimitzar amb un esforç mínim. Un sistema mesclador, especialment dissenyat per a aplicació en processos d'extrusió i injecció, es pot instal lar fàcilment en la maquinària actual.
Imagen
Barreja estàtica significa homogeneïtzació sense utilitzar parts mòbils. L'efecte de barreja es basa en la contínua divisió, extensió i transposició dels components. Les diferències en concentració, temperatura i velocitat, són igualades a través de la secció al pas de la massa pel mesclador. La unitat d'alimentació, ja sigui cargol o bomba, subministra l'energia necessària per efectuar la mescla. La baixa força de la cisalla i una operació sense manteniment garanteixen que els mescladors de Sulzer Chemtech són ideals per a aplicacions en la indústria de procés de polímers.

En l'emmotllament per injecció, problemes com la formació de ràfegues de color sovint es resolen modificant els paràmetres de la màquina. Molts processadors inverteixen una considerable quantitat de temps i esforç ajustant els seus processos per tal de produir peces acceptables en el menor temps possible. En la fabricació de peces amb color, els problemes d'estries que no es poden resoldre modificant paràmetres de la màquina, sovint s'arreglen incrementant la concentració del colorant, la qual cosa comporta inevitablement un increment del cost de producció.

Menys colorant

Moltes empreses han aconseguit reduir el consum de colorant fins en un 40 per cent amb l'ús d'un mesclador Sulzer SMK-R. La seva distribució uniforme garanteix l'obtenció de color amb valors comparables emprant concentracions molt inferiors. Això assegura l'amortització del mesclador en terminis molt curts.

L'homogeneïtat de temperatura en la massa assegura un ompliment uniforme del motlle que millora la precisió dimensional de la peça així com la consistència en l'acabat de la superfície-per exemple, la brillantor. Obtenir una temperatura uniforme del material en el filtre ha permès reduir el temps de cicle. Utilitzant un mesclador Sulzer es poden obtenir peces perfectes fins i tot quan es processen materials difícils o materials reprocessats usant eixos universals per a aplicacions generals.

Un dels mètodes més comuns per millorar el procés de plastificació, consisteix a augmentar la contrapressió. No obstant això, això té una influència negativa en la vida del cargol i generalment produeix un cisallament excessiu i una elevació de la temperatura que altera les propietats del polímer. Amb la instal·lació d'un mesclador Sulzer podem evitar l'ús excessiu de contrapressió protegint tant al material com a la unitat de plastificació d'un estrès innecessari.

Hi ha mescladors Sulzer disponibles per totes les mides de màquines que produeixen des micro peces de menys d'un gram de pes fins a més de 30 quilos. Per a aquesta fàcil i ràpida, Sulzer també subministra conjunts complets compostos de boca i mesclador. El filtre SIB es subministra amb el mesclador, banda calefactora i termoparell, llista per muntar i mecanitzada amb les especificacions de l'usuari. El treball de conversió es redueix al breu canvi del filtre existent pel filtre SIB de Sulzer. Addicionalment, es poden subministrar broquets amb filtre integrat per protegir els canals calents contra obstruccions per impureses o cossos estranys.

Extrusió

El mesclador SMB-R homogeneïtza la massa abans d'entrar a la matriu. La uniformitat resultant, tant en temperatura com en velocitat de la massa, millora substancialment la precisió de la peça extruïda. Hi ha també una reducció considerable de l'estrès retingut durant el refredament que pot ocasionar guerxeses o curvatures. Contràriament als mescladors dinàmics, la fricció exercida sobre el polímer pel mesclador (estàtic), és particularment baixa per la qual cosa l'extrusora queda exempta d'esforços addicionals i s'evita el sobreescalfament incontrolat.

Sulzer Chemtech també ofereix sistemes mescladors complets amb carcassa, sota comanda, llestos per a ser instal·lats a la línia de producció amb connexions, calefactors, termoparell i acoblament d'acord a les especificacions del client.

Els mescladors també poden integrar-se en altres processos de transformació de polímers. Per exemple el mesclador SMB-H s'aplica amb èxit en el procés d'extrusió bufat de cossos buits i extrusió de cable. En sistemes de canal calent, la distribució de temperatura i velocitat de la massa, millora substancialment amb la instal lació dels mescladors adequats.

Empreses o entitats relacionades

Roegele

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    23/05/2024

  • Newsletter Plástico

    16/05/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis