Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los famosos también reciclan
Ecoembes reuneix en un llibre a personatges populars compromesos amb el medi ambient i el reciclatge

Els famosos també reciclen

Redacció PU15/04/2003
Què tenen en comú Antonio Resines, Nancho Novo, Fernando Schwartz, Helen Lindes, Carmen Rigalt, Gallego & Rei, Tonino, Joaquín Araujo, Belinda Washington, Màxim Pradera i Martín Morales? Ecoembes l'ha descobert i els ha donat l'oportunitat de posar-ho per escrit en el llibre "Junts per reciclar", on aquests personatges mediàtics ens expliquen la seva particular relació amb el reciclatge a través de relats, contes curts i anècdotes personals.
Imagen
Microrelats, contes, vinyetes i anècdotes formen el cos central d'un llibre editat per Ecoembalajes España, SA (Ecoembes) i presentat recentment a Madrid. El llibre es diu Junts per Reciclar i la seva publicació no destacaria d'altres campanyes sobre el reciclatge d'envasos que promociona cada any aquesta entitat si no fos pels autors d'aquests relats, ni més ni menys que els actors Antonio Resines i Nancho Novo, l'escriptor Fernando Schwartz, la guanyadora del concurs Miss Espanya 2000, Helen Lindes, l'escriptora Carmen Rigalt, el dibuixant Gallego & Rei, Tonino, el naturalista Joaquín Araujo, la presentadora Belinda Washington, el showman Màxim Prada i Martín Morales

Aquesta campanya va sorgir amb un doble objectiu: augmentar la participació dels ciutadans en la recollida selectiva i conscienciar la societat al voltant de la importància d'una correcta separació d'envasos per al seu posterior dipòsit en el contenidor corresponent-els envasos de plàstic, llaunes i brics al contenidor groc, els envasos de paper / cartró al contenidor blau i els envasos de vidre al contenidor verd.

La iniciativa gira al voltant de l'edició del llibre Junts per reciclar, un manual on, a més d'informar d'una manera senzilla i amena sobre els beneficis del reciclatge i de com col·laborar en la recollida selectiva, diferents personalitats del món de la cultura donen el seu particular punt de vista en relació a aquest tema.

Aquest material divulgatiu, del qual es produiran 16.000 exemplars, serà distribuït entre associacions de consumidors, llars, biblioteques, cases culturals i ajuntaments. A més, gràcies a la col·laboració d'Aldees Infantils SOS, 3.700 escoles rebran aquest manual didàctic.

Ecoembes és una societat anònima sense ànim de lucre que té per objecte el disseny i gestió d'un sistema encaminat a la recollida periòdica i selectiva de residus d'envasos i envasos usats per al seu posterior tractament i valorització mitjançant el sistema integrat de gestió (SIG), identificat pel Punt Verd.

Empreses o entitats relacionades

Ecoembalajes España, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis