Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una carcasa de poliamida para airbag de automóviles más ligera y barata
La carcassa és en menys de la meitat del pes que aquesta mateixa peça en metall de vidre

Una carcassa de poliamida per a coixí de seguretat d'automòbils més lleugera i barata

Nerea Gorriti28/11/2007
Quadrant Creative Moulding & Systems (Quadrant CMS), que ha treballat en estreta col·laboració amb el proveïdor de primer nivell Autoliv, ha desenvolupat una nova carcassa de poliamida per coixins de seguretat d'automòbil de la plataforma Volkswagen Golf. La carcassa, injectada amb poliamida 6 modificació a l'impacte amb un 40 per cent de fibra de vidre, resulta en menys de la meitat del pes que aquesta mateixa peça en metall i proporciona uns estalvis de cost de fabricació considerables. La peça s'ha instal lat en vehicles com el VW Golf, Audi A3, Seat Leon i Skoda Fabia des de principis de 2007.
Quadrant CMS ha col·laborat amb Autoliv, proveïdor de cinturons de seguretat i coixins de seguretat, en la producció de sistemes de peces i components polimèrics crítics per a sistemes de seguretat durant 30 anys. Durant aquest temps, el client ha apreciat la capacitat de Quadrant CMS per integrar el seu coneixement i experiència en la producció de peces altament automatitzades amb dissenys Creative. Per a aquesta carcassa particular, quatre casquets metàl·lics es modelen dins de la carcassa per fixar-la al tauler de control.

Per respondre als requeriments d'una producció rendible i eficient d'un gran nombre de carcasses anuals, Quadrant CMS instal·lar una nova línia de producció per a aquesta aplicació a la seva planta belga de Tielt, que inclou un sistema d'alimentació automàtic per als casquets, així com robots per a la inserció i recollida de les peces injectades. També van ser contribucions de Quadrant CMS a aquest projecte, tant l'acoblament posterior de les peces injectades en el mòdul del coixí de seguretat com l'habilitat per a la seva codesenvolupament en un entorn 3D CAD.

Imagen
Gràcies a la poliamida utilitzada s'han donat diversos avantatges tal com explica Wim Vlaeminck de Quadrant CMS: "Per a qualsevol automòbil la reducció de pes és crítica-i en el cas de l'estalvi de pes de la carcassa s'ha reduït de 750 a 370 grams . Utilitzant la poliamida injectada en substitució d'acer estampat s'han donat altres avantatges.

Mentre la matèria primera costa més per quilo, la fabricació d'una peça injectada és més ràpida, més senzilla i més barata, mentre que el material pot reciclar al final de la seva vida útil ".

Els coixins de seguretat són sistemes crítics per a la seguretat en l'automòbil ja que han de funcionar en condicions severes. Un coixí de seguretat triga 60 milisegons en inflar, el que causa un gran impacte en la carcassa.

Per tant és fonamental per al correcte funcionament del airbarg i per a la seguretat del conductor que la carcassa quedi intacta i subjecta fermament al quadre de comandament.

En contrast amb altres peces del vehicle, a l'exterior i en la part del motor, la substitució de metall per components de plàstic és comparativament nova per a dispositius de seguretat. Després de l'èxit obtingut per la col·laboració d'ambdues empreses a la plataforma Volkswagen Golf, ambdues empreses volen expandir l'aplicació a altres models en un futur

Per respondre als requeriments d'una producció rendible i eficient d'un gran nombre de carcasses anuals, Quadrant CMS instal·lar una nova línia de producció per a aquesta aplicació a la seva planta belga de Tielt, que inclou un sistema d'alimentació automàtic per als casquets
foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Roboshot Week - Última llamada

    Roboshot Week - Última llamada

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+iPlastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis