Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a DuPont aumenta sus ingresos un 22 por ciento desde 2004
Després d'unes inversions de 200 milions de dòlars en els últims tres anys, ha anunciat el seu pla per invertir uns altres 200 milions més

DuPont augmenta els seus ingressos un 22 per cent des de 2004

Ibon Linacisoro. Director27/11/2007
El passat 30 de maig DuPont Engineering Polymers convocar a la premsa internacional per explicar la seva actual posició al mercat, així com per avançar les principals innovacions que es presentaran a la K i que Plàstics Universals mostrarà en el seu número especial de la K.
Timothy P. McCann, Responsable de Vendes & Màrqueting
Timothy P. McCann, Responsable de Vendes & Màrqueting.

DuPont des de 2004

DuPont és una companyia amb un valor de 30.000 milions de dòlars, que ofereix mercats que afecten molts aspectes de la vida diària, com una millor protecció personal per a les persones, així com edificis i vehicles més segurs. Un aspecte important en la seva activitat és la recerca de vehicles més eficients quant a consum de combustible, de materials de construcció que estalvien energia, de pantalles més nítides i lluminoses per a televisions i monitors d'ordinadors, i de millores en la qualitat i productivitat de les collites.

Treballa per això sobre el que denominen cinc plataformes - Agriculture & Nutrition; Coatings & Color Technologies; Electronic & Communication Technologies; Safety & Protection, i Performance Materials. La que ens interessa, és a dir, Performance Materials, comprèn Engineering Polymers, Packaging and Industrial Products, DuPont Performance Elastomers i Teijin Films.

El 2005, DuPont Dow Elastomers es va convertir en DuPont Performance Elastomers, una filial que pertany al 100 per cent a DuPont i que reintroduir productes d'altes prestacions com ara el Viton. La plataforma Performance Materials representa gairebé una quarta part dels ingressos corporatius. Els principals mercats amb els quals treballa aquesta plataforma inclouen l'automoció, segments industrials i mercats de consum, com ara béns esportius, electrònica de consum i cura de la salut.

Timothy P. McCann, Responsable de Vendes & Màrqueting explica com DuPont Engineering Polymers, des de la passada celebració de la fira K, fa ja tres anys, "ha augmentat els seus ingressos en prop d'un 2 per cent, fins a arribar als 6.900 milions de dòlars el 2006. No obstant això, no ha estat un creixement senzill: només cal pensar en els canvis ocorreguts en termes d'increments destacats i fluctuacions en els costos de matèries primeres, deslocalització del mercat, competència global i estratègies de preus en l'àmbit global, fusions, consolidacions, fallides, aturades, falsificacions, excés de capacitat i baixa capacitat "

Europa, un mercat fonamental i amb futur

Europa contribueix aproximadament en un terç als ingressos mundials, d'uns 3.000 milions de dòlars. Per aquest motiu 2006 hagi estat un bon any per a EP, tant en termes de volum com d'ingressos, ja que els ingressos d'EP a Europa van créixer aproximadament en un 10 per cent. "Europa-diu Alain Baronnies, Director Europeu de Vendes i Màrqueting de DuPont Engineering Polymers-continua sent molt important per al nostre negoci, tot i la tendència de la nostra indústria a traslladar-se a Extrem Orient, i els Polímers d'Enginyeria són un actor clau en la presència conjunta de DuPont a Europa ".

Un factor clau per aconseguir el creixement actual i futur ha estat l'estricta posada en marxa de l'aproximació "glocal" (de global + local) en les operacions europees. La nostra xarxa d'oficines de venda està present en tots els països més importants d'Europa, Orient Mitjà i Àfrica (EMEA), i la resta de les àrees geogràfiques són ateses per la nostra xarxa qualificada de socis de distribució.

"Tenim-continua Alain Baronnies-instal lacions de fabricació a Europa capaços de polimeritzar i manufacturar productes seguint normes globals i adaptant-se a les necessitats locals. El desenvolupament d'aplicacions de qualitat i està encapçalat pel Centre Tècnic Europeu de Meyrin, a Ginebra.

Actualment, prop d'un 80 per cent dels negocis de la companyia continuen estant localitzats a Europa occidental, on s'estan portant a terme una àmplia gamma de desenvolupaments en els sectors de l'automoció, esports d'hivern, electrodomèstics i dispositius elèctrics i metges, entre d'altres.

Alain Baronnies, Director Europeu de Vendes i Màrqueting de DuPont Engineering Polymers
Alain Baronnies, Director Europeu de Vendes i Màrqueting de DuPont Engineering Polymers

Pensar en global, actuar en local

DuPont ha afegit un nou vocable al diccionari: "glocal". Actualment, la xarxa de desenvolupament d'aplicacions d'enginyeria de polímers i els centres de recerca i manufactura busquen la xarxa "glocal". Els clients poden accedir a la xarxa global per posar en conjunt les seves necessitats locals - una estratègia que és coneguda com "glocal" (global + local). És l'únic productor de niló amb polímer de niló i plantes de Compounding en totes les principals àrees del món. La seva estratègia persegueix la fabricació en les regions en les quals seran venuts, per tal de millorar el temps de resposta, reduir costos i millorar la qualitat.

Des de 2004, DuPont Engineering Polymers ha invertit més de 200 milions de dòlars per ampliar les seves capacitats i el seu abast global.

Més de la meitat del seu creixement ha tingut lloc a la regió d'Àsia-Pacífic, i prop de dos terços s'està originant en els països emergents o amb economies en vies de desenvolupament.

Un resum de les noves instal·lacions des de 2004:

• Nova capacitat composta per resines a Xangai i Bangkok;

• Un nou centre de disseny i proves a l'Índia,

• Un centre de R + D a Xangai, i

• Un centre d'automoció a Nagoya (Japó)

D'altra banda, ha anunciat recentment l'obertura de dues noves fàbriques a Singapur: una destinada a proporcionar la seva segona línia de polimerització contínua de Zytel HTN, i l'altra és un centre de fabricació de peces i motlles per Vespel. Corporativament, ha establert una oficina per a tots els negocis de DuPont a Almaty (Kazakhstan) i llançarà pròximament una oficina d'automoció a Sant Petersburg.

Així mateix, DuPont Engineering Polymers anunciar el seu pla per invertir 200 milions de dòlars en creixement global durant els propers tres anys, dels quals la major part estarà destinada a incrementar la capacitat dels seus nous i centres tecnològics de Xangai i Japó.

La companyia està convençuda del valor de la cooperació primerenca en la innovació de disseny. Així, en la indústria de l'automoció, on l'estil és un diferenciador important, els fars poden ser dissenyats per afegir personalitat. Fins fa poc, el disseny era una mica limitat pels materials i costos. "El nostre equip global especialitzat en il luminació-assenyala Timothy McCann-, treballant estretament amb el clients en la cadena de valor, va trobar una solució que incloïa nous materials, solucions de disseny participatives i noves tècniques de procés que actualment lideren les aplicacions en més de 8 milions de vehicles a tot el món ".

El vigor dels països emergents

A la República Txeca i Eslovàquia els ingressos de DuPont EP s'han multiplicat per cinc en els últims set anys, gran part d'això a causa del creixement d'una florent indústria automobilística, entre la qual destaca Skoda, una aliança entre Toyota, Peugeot i Citroën, i Hyundai, per produir més d'un milió d'automòbils a l'any a la República Txeca, i un nombre lleugerament inferior a Eslovàquia, amb diferent composició de fabricants. Però tots junts, sumen una producció que representa el 12 per cent de la producció automobilística a Europa Occidental. Sens dubte, un mercat considerable que es reflecteix en el nombre de proveïdors Tier 1 presents també en aquests països.

Un exemple d'això és l'estreta associació amb el Centre Tècnic del Enllumenat Autopal de Visteon, a uns 300 quilòmetres a l'est de Praga, que ha portat que Autopal utilitzi Crastin PBT per a una gamma de carcasses de fars que es comercialitzen en els Ford Focus i Festa, el Citroën Berlingo i l'Skoda Octavia. A més de les propietats d'Crastin per a aquesta aplicació, el client va esmentar com un dels motius per haver escollit aquest material l'extraordinari suport tècnic proporcionat per l'oficina txeca de DuPont EP.

DuPont Engineering Polymers ha registrat un creixement anual d'entorn del 20 per cent els mercats emergents.

A la República Txeca (a la foto, Praga) i Eslovàquia els ingressos de DuPont EP s'han multiplicat per cinc en els últims set anys...
A la República Txeca (a la foto, Praga) i Eslovàquia els ingressos de DuPont EP s'han multiplicat per cinc en els últims set anys.

Tendències en el consum

Un tema especialment candent ara mateix és el mediambiental. Estudis recents demostren que més de la meitat dels americans està a favor de comprar productes "verds", encara que la pregunta de "quant pagaria per ells?" Continua sense resposta. Al mateix temps, dotzenes de minoristes - que van en augment dia a dia - s'estan diferenciant pel preu i la conveniència amb productes i pràctiques sostenibles. Encara recents, els principals indicadors diuen que la sostenibilitat és sinònim de diferenciació.

La sostenibilitat, per a una empresa com DuPont, està relacionada amb els següents aspectes:

Materials obtinguts de manera renovable

Aquests nous polímers, com el ja comercialitzat sota la marca Sorona, proporcionen beneficis no només mediambientals, sinó també en prestacions.

Estalvi de combustible, reducció d'emissions dels vehicles, reducció del pes

S'està treballant en àrees dirigides a millorar la tecnologia de barrera que redueix significativament la permeabilitat i en potenciar el tipus de material que encaixa en els reptes dels biocombustibles alternatius. La reducció del pes augmenta l'aprofitament de la gasolina i redueix també les emissions - 25 quilograms de pes suposen un increment de l'1 per cent en la despesa de combustible -, la qual cosa és essencial per als enginyers de la indústria automobilística que s'enfronten al repte de proporcionar un contingut addicional sense augmentar el pes del vehicle.

Seguretat en els automòbils - Requisits de seguretat per als vianants

Només a la UE, uns 8.000 vianants i ciclistes moren i prop de 300.000 són ferits cada any. Proporcionar solucions de sistemes de seguretat per a la indústria de l'automoció requereix una enginyeria de precisió. Aquí entren en joc el Butacite per parabrisa d'automòbils i del SentryGlas per sostres corredissos i finestres laterals, fins a la optimització de les característiques de flexibilitat del polièster termoplàstic Hytrel per "airbags" de porta, i l'ús de les prestacions mecàniques del acetal Delrin per cinturons de seguretat en automòbils.
Els nous polímers obtinguts de manera renovable, com el ja comercialitzat sota la marca Sorona, proporcionen beneficis no només mediambientals, sinó també en prestacions

Prestacions de producte millorades

Aquesta tendència en l'automoció es mostra a través de les garanties ampliades i les dades positives sobre satisfacció del client. En els mercats de productes de consum es revela mitjançant els articles més altament diferenciats. En els productes industrials, aquesta tendència emergeix en el desig de que els equips no requereixin manteniment continu i inspeccions.

Des de 2004 DuPont Engineering Polymers ha llançat més de 115 nous productes per millorar les prestacions del conjunt de productes.

Connectivitat humana

El telèfon mòbil, un dispositiu tipus "blackberry" i un portàtil amb connexió sense fil són ja habituals per a molts. Alguns estudis mostren que els consumidors de països desenvolupats han arribat a un punt de saturació en l'accessibilitat, mentre que les persones que viuen en països emergents condueixen la demanda d'aparells que continuïn apropant i connectant el seu món. Això es tradueix en milers de milions de telèfons mòbils, ordinadors portàtils, PDAs - amb els seus milers de milions de connectors, carcasses, pantalles, etc.

Les tendències busquen que aquests dispositius siguin més petits, més lleugers, més estètics i reciclables, el que crearà la necessitat de materials que resisteixin majors temperatures, materials lliures de halogen i materials multifuncionals, que proporcionen resistència i atractiu.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis