Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Inauguración de la nueva central europea de Lustran Polymers en Tarragona
És el nou nom de la unitat de negoci de resines estirè de Lanxess

Inauguració de la nova central europea de s'enllustren Polymers a Tarragona

Ibon Linacisoro15/10/2006
El passat 27 de setembre els principals responsables de Lanxess i nombrosos clients es van donar cita a la planta de Lanxess a Tarragona per celebrar la inauguració de la nova central europea de la unitat de negoci s'enllustren Polymers, que ha rebut inversions per valor de més de 20 milions d'euros. Aquesta unitat de negoci és el major fabricant d'ABS d'Espanya.
De esq. a dreta. A.C. Heitmann (President del Consell de Direcció), HJ Kogelnik (responsable del negoci d'estirè) i J...
De esq. a dreta. A.C. Heitmann (President del Consell de Direcció), HJ Kogelnik (responsable del negoci d'estirè) i J. Cantarell (responsable de Lanxess a Espanya).
El grup químic Lanxess va inaugurar el 27 de setembre oficialment a Tarragona la nova central europea de la unitat de negoci lustren Polymers.

A l'acte d'inauguració van assistir nombrosos representants institucionals a nivell local i autonòmic, entre ells, els alcaldes de Vila-Seca i de Tarragona i el conseller de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya. Per part de Lanxess van acudir Axel Claus Heitmann (President del Consell de Direcció), Hans Joachim Kogelnik (responsable del negoci d'estirènics) i Javier Cantarell (responsable de Lanxess a Espanya).

Prèviament havien estat desmuntades, a la fàbrica alemanya de Dormagen, una part de les instal·lacions per a fabricació de plàstic ABS, i traslladades a Tarragona. El passat mes de juliol, a més, l'equip de gestió regional dels negocis per a Europa i Llatinoamèrica es va traslladar des de la seva seu alemanya a Renània fins a Catalunya. La plantilla de lustren Polymers a Espanya puja ara a 300 persones.

"Amb inversions específiques de més de 20 milions d'euros a la seu de Tarragona, i seguint la clara estratègia de convertir aquest assentament en el nucli des d'on es coordinaran els negocis per a Europa i Llatinoamèrica, seguirem ampliant la capacitat competitiva de lustren Polymers», va afirmar Axel C. Heitmann a Tarragona. Va aclarir també que aquesta unitat de negoci, que havia estat una de les que més pèrdues suportaven en el Grup Lanxess, ha aconseguit canviar les tornes en un temps rècord. "La inauguració avui de la central europea és un important fita dins de la reorientació del nostre negoci d'ABS, i un clar 'sí' a Tarragona", ha manifestat. Segons ha explicat a la premsa, la reducció dels costos de producció ha estat essencial en la millora de la rendibilitat.

El major fabricant d'ABS d'Espanya

Amb la inauguració de la central europea de s'enllustren Polymers, la unitat de negoci es presenta per primera vegada amb la seva nova marca. El nou nom de l'antiga unitat de negoci Styrenic Resins, que passa a anomenar-s'enllustren Polymers, és una anella de gran valor simbòlic a la cadena d'activitats empreses per reposicionar aquest negoci. Aquestes activitats es dirigeixen a la concentració en especialitats d'ABS i plàstic acolorit. S'enllustren Polymers ja ocupa actualment a Espanya una posició capdavantera: és el major fabricant d'Espanya de plàstic ABS de gran valor. La capacitat de producció actual a Tarragona és de 110.000 tones anuals, que pujaran a 170.000 a principis de l'any 2007.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Roboshot Week - Última llamada

    Roboshot Week - Última llamada

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis