Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Milliken realiza pruebas avanzadas de materiales en el Centro de Desarrollo de Procesos de Battenfeld Gloucester
Les proves es van orientar a determinar l'efecte de les propietats òptiques, físiques i de processament de la pel lícula de polietilè

Milliken realitza proves avançades de materials en el Centre de Desenvolupament de Processos de Battenfeld Gloucester

Redacció PU15/06/2006
Milliken & Co ha apostat pel Centre de Desenvolupament d'Enginyeria de Processos de Battenfeld Gloucester, representada a Espanya per Battenfeld Ibèrica, amb l'objectiu de completar dos grups de proves. Per a tal efecte, va utilitzar el laboratori de Battenfeld Gloucester amb les seves línies de pel lícula bufada de 3 i de 7 capes. Les proves es van orientar a determinar l'efecte de les propietats òptiques, físiques i de processament de la pel lícula de polietilè quan s'incorpora l'ús d'un nou agent nucleants, desenvolupat per ells, el Hyperform HPN-20E.
Els efectes de l'ús del nou agent nucleants de Milliken són evidents durant les proves realitzades en el Centre de Desenvolupament de Processos de...
Els efectes de l'ús del nou agent nucleants de Milliken són evidents durant les proves realitzades en el Centre de Desenvolupament de Processos de Battenfeld Gloucester.
Battenfeld Gloucester ofereix tecnologia de punta amb un laboratori d'escala industrial que és instrumental per al desenvolupament, diagnòstic i millora de pel lícula i productes d'extrusió. El laboratori està instal·lat a la seu de Battenfeld Gloucester a Gloucester Massachusetts, on la versatilitat dels equips es conjuga amb l'experiència dels experts de Battenfeld per ajudar els clients a optimitzar tant la seva inversió en equips productius com en l'exploració de nous mercats.

Milliken & Companyia, amb seu a Spartanburg, Carolina del Sud, és un dels majors fabricants privats de tèxtils i productes químics en el món. Compta amb reconeixement internacional com a empresa especialitzada en recerca tecnològica, innovació i servei al client. L'extensa relació comercial de Battenfeld Gloucester amb Milliken es deu, en part, al fet que comparteixen estratègies similars amb prevalença de la tecnologia, la millora de processos, la qualitat del producte final i la recerca contínua de solucions i aplicacions que ajudin als clients a ser més efectius.

El nou additiu químic de Milliken, el Hyperform HPN-20E, permet innovacions per als envasos flexibles en poliolefines. El nucleants es va desenvolupar com a part d'una sèrie de projectes de recerca orientats a crear noves tecnologies per a la millora del desenvolupament i el valor afegit del polietilè. El Hyperform HPN-20E representa l'entrada de Milliken al mercat del polietilè després de més de dues dècades de crear els additius industrials per al processament de polipropilè. Entre les aplicacions suggerides per a l'ús de pel lícules nucleades amb HPN-20E es troben les pel·lícules retràctil, envasos alimentaris, pel lícules retràctils, pel lícules per a hivernacles i pel lícules per embolcalls.

Les pel lícules LLDPE amb presència del HPN-20E de Milliken que es van produir al Centre de Desenvolupament de Processos de Battenfeld Gloucester van mostrar millores en la capacitat d'atracció en vitrina (shelf appeal) a través de la reducció de la nuvolositat (Haze) en un 40 per cent. A més, un increment del 200 per cent en la brillantor en comparació amb el LLDPE sense nucleants. Altres avantatges registrades inclouen la resistència constant a l'impacte de dard, augment del 30 per cent en l'esquinçat MD així com 20 per cent d'augment en la rigidesa en comparació amb mescles comuns de LLDPE i de LDPE. El temps de cristalització es va reduir i la nucleació contribuir a l'increment de la velocitat de la línia en un 7 per cent. L'augment de la productivitat en combinació amb una possible disminució de calibre, com a resultat de la millora de les propietats físiques, podria resultar en la reducció dels costos de fabricació. Les proves industrials també van demostrar que la nucleació amb el HPN-20E millora la qualitat de les pel lícules en reduir la possibilitat de ratlles i d'inconsistències.

Per la seva banda Heather Dolan, Gerent de Desenvolupament de Negocis de Milliken precisa que, "Battenfeld Gloucester ha estat un recurs molt important per a nosaltres durant el desenvolupament d'aquest additiu. El seu coneixement del procés i del mercat han estat molt valuosos per Milliken."

El nou additiu químic de Milliken, el Hyperform HPN-20E, permet innovacions per als envasos flexibles en poliolefines
L'alta tecnologia unida a l'precís control de processos disponibles al Centre de Desenvolupament de Processos de Battenfeld Gloucester li va permetre a Milliken provar els seus additius i la seva conseqüent desenvolupament no només en pel·lícules mono-capa sinó en pel lícules coextrudides de 3, 5 i 7 capes. En aquest tipus de proves, el dau de baix perfil de Battenfeld Gloucester amb mínim temps de residència del polímer és ideal perquè facilita canvis ràpids dels diferents materials per a avaluació. Els marcs de col·lapsat per aire amb baixa fricció ajuden a mantenir una gran qualitat de superfície de la pel lícula al mateix temps que conserven excel lents propietats òptiques obtingudes mitjançant la combinació de materials i processos.

Un conjunt de mostres de la pel lícula bufada de 7 capes de la línia Battenfeld Gloucester s'està preparant per a l'anàlisi de la millora de la claredat de la pel lícula en estructures d'alta barrera que tradicionalment no són òptimes pel que fa a propietats òptiques.

Comentaris de l'article/notícia

#1 - Dr.Alfonso Lozano
02/01/2010 21:37:22
Nuestra empresa ACTIFILM ECUADOR S.A. Se encuentra interesada en obtener literatura del nuevo aditivo químico MILLIKEN, PARA COEXTRUSION DE PELICULAS DE TRES CAPAS. Atentamente Dr.Alfonso Lozano

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Roboshot Week - Última llamada

    Roboshot Week - Última llamada

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis