Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los mercados europeos de TPE listos para un fuerte crecimiento
Les complexitats del mercat de TPE aclarides en un nou informe d'AMI

Els mercats europeus de TPE llestos per un fort creixement

Redacció PU15/03/2006
Es preveu que el mercat europeu de compostos d'elastòmers termoplàstics (TPE) creixi per sobre de la taxa del PIB, amb una mitjana anual del 4 per cent en el període comprès entre 2003 i 2008, segons un nou informe de AMI Consulting. AMI situa el mercat per a l'any 2003 a Europa central i de l'oest en més de 400.000 tones i espera que arribi a prop del mig milió de tones per a l'any 2008. Però es tracta d'un mercat complex i fragmentat que cobreix una gran varietat de productes, aplicacions, clients i proveïdors. A més, cada tipus de producte i mercat està en un punt diferent de desenvolupament i el solapament i la competició intermaterial existents són considerables.
AMI divideix el seu informe en 8 materials: copoliéster, copoliamida, TPU, olefínics, TPV, PVC, SEBS i SBS. El copolímer de bloc d'estirè-butadiè-estirè (SBS) és actualment la major àrea de demanda però es preveu que decaigui. S'utilitza principalment en aplicacions modestes com el calçat, la producció està sent traslladada al Llunyà Orient. No obstant això, s'utilitza un gran volum de SBS en mescles amb SEBS (copolímer de bloc d'estireno-etileno/butileno-estireno), per reduir el cost de l'element elastomèric de la fórmula. El SEBS es veu generalment com un compost de rendiment i s'espera un gran creixement d'un 6,5 per cent anual. S'utilitza principalment en aplicacions toves per a aplicacions industrials i de consum i cobertes de coixins de seguretat. No obstant això, el seu ús coincideix parcialment amb les propietats del TPV, on competeix en aplicacions exigents, i amb SBS, PVC i compostos olefínics on coincideix en usos de menys exigents. També s'espera que el mercat per a TPV (vulcanitzats termoplàstics) i PVC avanç amb un índex anual del 6 per cent. Aquest segon està dirigit pels desenvolupaments en el mercat de la construcció on d'utilitzen TPE i PVC per a juntes de finestres i portes. S'ha assolit en gran part el creixement del TPV com reemplaçament per al EPDM.
Imagen
Els TPE generalment estan a l'extrem més alt del mercat de resines quant a preu i rendibilitat, però les estratègies de fixació de preus dutes a terme pels venedors han forçat l'augment de la demanda d'alguns materials com copoliéster, copoliamida o TPU. Per exemple, el copoliéster ha perdut participació de mercat en el mercat de ràpid creixement de cobertes de coixí de seguretat a causa dels seus alts preus.

L'àrea principal de creixement per als TPE és el de les aplicacions d'automoció i transport. Els especificadors d'automoció estan seleccionant TPES cada vegada amb més freqüència tant per reduir costos com per augmentar la funcionalitat. S'aconsegueix reduir costos a través dels beneficis de valor d'ús més que pel fet que es proveeixi TPE a un preu inferior al del material existent.

L'àrea principal de creixement per als TPE és el de les aplicacions d'automoció i transport
Imagen
Hi ha grans diferències entre les famílies de productes TPE en l'estructura de subministrament. Els compostos de TPE de major valor (per ex. El copoliéster, la copoliamida, el TPU o el TPV) tendeixen a tenir menys proveïdors ia tenir resina integrada. Els compostos de menor valor (per ex. El SBS, el SEBS o els olefínics) tendeixen a tenir més proveïdors ia ser independents. No obstant això, el subministrament està fragmentat. Els cinc majors proveïdors suposen menys del 30 per cent del volum de la indústria. En l'informe s'analitzen de forma extensa trenta-sis fabricants de compostos de TPE. Els participants líders són Advanced Elastomer Systems, Bayer, SO.F.TER, Elastogran i Tessenderlo Group.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis