Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Distrupol facilita el trabajo en la producción de componentes eléctricos
Llança el seu taula comparativa de comportament i propietats elèctriques

Distrupol facilita el treball en la producció de components elèctrics

Redacció PU15/03/2006
Distrupol, una de les empreses importants en la distribució europea de polímers, ha afegit en la seva paleta d'eines una taula comparativa de comportament i propietats elèctriques que serà de gran ajuda a enginyers de disseny i motllistes en el desenvolupament i la producció de components elèctrics. A causa de la gran diversitat de polímers disponibles per a aquestes aplicacions i la complexitat de propietats que aquests representen, la taula comparativa ha estat dissenyada per a simplificar la selecció del material.
Imagen
Seleccionar el material adequat per a l'aplicació és la clau per a un eficaç desenvolupament del producte "comenta l'enginyer de polímers de Distrupol Derek Bean. "Aquesta eina ajuda a reduir temps i costos abans de llançar un producte al mercat. La Taula Comparativa mostra les dades de material en un format simple i fàcil que ajuda al client en el desenvolupament final "

Polímers amb propietats elèctriques són utilitzats en aplicacions com ara endolls, transformadors, ordinadors, teclats, cables, conductes i molts altres. Per assegurar la seguretat d'instal i usuaris, tots els polímers utilitzats en parts i components associades amb productes elèctrics o electrònics, han de complir estrictes nivells de seguretat.

Polímers amb propietats elèctriques són utilitzats en aplicacions com ara endolls, transformadors, ordinadors, teclats, cables, conductes i molts altres
Imagen
Distrupol ha afegit la Taula Comparativa de Propietats Elèctriques al seu paleta d'eines per a enginyers de procés i motllistes involucrats en el disseny i producció de components elèctrics per a proporcionar una ruta simplificada en la selecció del material. Aquesta i altres taules comparatives es poden descarregar directament des de la pàgina web de Distrupol.
Distrupol ofereix un dels més extensos rangs de materials utilitzats en contacte elèctric i electrònic i aplicacions associades. Aquests estan classificats segons el seu comportament respecte a assajos estàndard incloent resistència dielèctrica, HWI (hot wire Ignition), CTI (comparative track index) i HDT (heat deflection temperature).
Distrupol ofereix un dels més extensos rangs de materials utilitzats en contacte elèctric i electrònic i aplicacions associades
Imagen
"A causa de la diversitat de materials la Taula comparativa de Comportament Elèctric ofereix una perfecta ajuda per trobar el material òptim per a cada aplicació. A través de la taula l'enginyer de disseny pot ràpidament determinar les propietats del material "comenta Bean.

Gràcies a l'àmplia gamma de polímers es redueix significativament el temps necessari per revisar i comparar les dades dels diferents productes. Segons Derek Bean: "És un avantatge única, els fabricants de polímers proporcionen dades dels seus propis materials, nosaltres proporcionem als nostres clients una exhaustiva taula comparativa"

Gràcies a l'àmplia gamma de polímers es redueix significativament el temps necessari per revisar i comparar les dades dels diferents productes
Imagen
Distrupol té una vasta experiència amb OEMs i motllistes de component elèctrics i pot proporcionar el suport necessari en cada pas del desenvolupament del projecte. L'assistència tècnica de la companyia inclou des del disseny inicial i selecció del material fins al modelatge per ordinador i simulació de la fluïdesa per optimitzar la producció.
foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+iPlastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis