Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sabic orienta sus materiales a los nuevos tiempos

Sabic orienta els seus materials als nous temps

06/11/2013
Tecnologia de materials lleugers que a més afavoreixen l'eficiència energètica, materials que proporcionen una major seguretat sense sacrificar prestacions, solucions dissenyades amb la sostenibilitat com a objectiu o aplicacions de materials fiables i duradores… Tot això, si és que tota una estratègia es pot resumir en poques línies, forma part dels actuals desenvolupaments de Sabic, que es van poder veure al llarg de la fira K.

El vehicle híbrid enchufable Volkswagen XL1, completat amb una solució d'injecció de dos components en les estilosas finestres laterals té una mica de Sabic. Les finestres utilitzen la tecnologia de recobriment per plasma Exatec sobre el policarbonat Lexan i el PC/ABS Cycoloy. Aquests materials redueixen el pes de les finestres en un 33% en comparació del vidre convencional, mantenint una elevada qualitat òptica i la resistència al rayado de la seva superfície. En aquest cas Sabic va aportar a Volkswagen tot el suport del desenvolupament en el disseny, enginyeria i la producció.

Les finestres del Volkswagen XL1 utilitzen la tecnologia de recobriment per plasma Exatec sobre el PC Lexan i el PC/ABS Cycoloy...
Les finestres del Volkswagen XL1 utilitzen la tecnologia de recobriment per plasma Exatec sobre el PC Lexan i el PC/ABS Cycoloy.

A Alemanya Sabic va mostrar una escultura molecular feta amb diferents tipus de films de l'àmplia gamma de polímers d'aquesta empresa. Ofereix PP, HDPE i LL-LDPE per BOPP, films bufats i cast, així com per a recobriment per extrusió.

També es van poder veure tubs de Sabic Vestolen A Rely i Sabic PP Rely. En un món en el qual les poblacions urbanes continuen creixent, exigint millores en les infraestructures municipals, aquestes aplicacions s'han triat per a sistemes d'aigua municipals i uns altres importants projectes al llarg de tothom, a causa de la seva fiabilitat a llarg termini i a la seva durada.

Disseny i sostenibilitat

El disseny modern vol oferir materials duradors que siguin no solament agradables en la seva estètica sinó també sostenibles. En el sector de l'electrònica de consum i el de l'envàs i embalatge, per exemple, la incorporació de la sostenibilitat ha estat una prioritat en els últims temps. Sabic ha col·laborat recentment amb Cànon per incorporar més material reciclat en la seva impressora Inkjet, portant a un programa de reciclat de circuit tancat. La iniciativa ha ajudat a convertir peces de les impressores usades en matèria primera que ha tornat a ser utilitzada per a altres impressores. El plàstic més recent, Noryl GN390, es va llançar en 2012 per ajudar a Cànon a registrar-se en EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool). Sabic ofereix nombrosos materials que donen alts clients la llibertat de crear dissenys nous que milloren les prestacions sense sacrificar la sostenibilitat. Un bon exemple és el copolímer POM d'alta cristalinidad. És ideal per a aplicacions de control de fluids que requereixen estabilitat dimensional i ofereix molt baixa absorció d humitat en contacte amb aigua, alhora que tolera una gran diversitat de productes químics.

Lleugeresa i eficiència

Moltes indústries estan molt interessades a reduir el pes dels seus productes mitjançant un disseny adequat. Per exemple, la indústria de transport en massa està sempre busquen formes per reduir pes per estalviar combustible. Per respondre aquesta necessitat Sabic ofereix una àmplia gamma de solucions. Per exemple les carcasses dels seients de ferrocarril de l'empresa

Grammer Railway Interior GmbH utilitzen Lexan FST, un material que ha permès substituir materials convencionals com el metall i ajustar-se a les exigències legals relatives a la inflamabilitat abans de la seva entrada en vigor.

Seguretat i prestacions

La seguretat i les prestacions no són un opció parell amuchas empreses. Recentment, per posar un exemple, Sabic ha millorat el seu grau de plàstic per a recobriments per extrusió Sabic LDPE nExCoat5, que ha aportat molts avantatges als seus clients que ara poden reduir els costos d'inventari i de simplificar processos, així com de reduir la petjada de carboni dels seus productes perquè nExCoat 5 presenta una petjada de carboni d'un 15 a un 20% menor en comparació de graus convencionals. També en el sector de l'envàs i embalatge millora les condicions de seguretat. A Europa, per exemple, la norma reguladora de plàstics (EU) 10/2011 (PIM) ha estat desenvolupada per augmentar més la seguretat dels menjars envasats. Entre els seus requeriments, figura que els productors de plàstics han d'aplicar tests més estrictes sobre els productes que van a ser utilitzats en contacte amb aliments. Sabic és un dels primer productors que ha actualitzat tots els seus plàstics per a ús en sector alimentari en funció de les noves normes, abans de la seva entrada en vigor en 2016.

A més de nExCoat 5 Sabic ha llançat recentment el seu nou copolímer Sabic PP PHC28. Permet fabricar models en motlles existents, reduint molt el consumeix d'energia, les emissions de CO2 i el cost de la inversió en un 15% en comparació d'altres graus estàndard presents al mercat. És una solució pensada per a dissenys més lleugers, més intel·ligents i més resistents, en sectors com a electrodomèstics, sector electrònic i productes de consum duradors.

Fiabilitat i compromís

El PP Rely s'utilitza en infraestructures municipals
El PP Rely s'utilitza en infraestructures municipals.

Amb una classe mitjana creixent i cada vegada més gent desplaçant-se de l'entorn rural a la urbs, especialment en les economies emergents, hi ha una demanda creixent de solucions fiables i duradores que puguin respondre a les exigències de les infraestructures municipals. Algunes solucions de Sabic per a aquestes noves exigències són, per exemple, la gamma Rely, que inclou HDPE i PP, que està ajudant a la indústria dels tubs a complir amb els nous reptes. Sabic PP Rely 61EK61 PS, per exemple, és el resultat d'anys de desenvolupament per aconseguir un grau de PP per a tubs amb alt pes molecular i una distribució de les partícules de cautxú a la mesura del client. Les seves propietats es mantenen en entorns en els quals les exigències són elevades. Són materials amb una gran finestra de procés, alta rigidesa i gran resistència a l'impacte, fins i tot s baixes temperatures. En definitiva, tot això porta a tubs més fiables, gràcies a que no tenen fugides, i per tant ideals per a sistemes de canonades d'aigua sense pressió parell claveguerams i drenatges.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis