Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Émbolo de suspensión neumática fabricado con Ultramid de Basf, aplicado en grupos de ejes para remolques
Per a càrregues pesades que recorren carreteres polsoses

Èmbol de suspensió pneumàtica fabricat amb Ultramar de Basf, aplicat en grups d'eixos per a remolcs

15/03/2005
Aquesta peça de gran rendiment i estabilitat fabricada amb el material plàstic Ultramar, una poliamida de Basf, protegeix tant la càrrega com l'estructura dels remolcs en vehicles utilitaris contra les enormes forces produïdes pels sots i les irregularitats del ferm. L'èmbol de suspensió de l'empresa danesa HBN Teknik, que es fabrica amb Ultramar B3WG6 de Basf, es troba integrat en els grups d'eixos de la marca BPW.
Imagen
Junts, l'èmbol i la manxa de la suspensió pneumàtica són els responsables de suportar tota la càrrega exercida sobre l'eix del vehicle, i l'èmbol d'Ultramar l'encarregat de proporcionar estabilitat al sistema. La manxa de goma per la seva banda, que està ple d'aire, envolta l'èmbol adoptant la funció d'element tensor.

L'èmbol, que resulta a primera vista una simple peça de poliamida rígida reforçada al 30 per cent amb fibra de vidre, és no obstant això, per la seva elevada resistència i tenacitat, un element capaç de suportar grans càrregues esmorteint alhora cops i sacsejades . Per demostrar l'eficàcia amb que aquesta peça és capaç d'exercir la seva funció els especialistes de Basf en aplicació tècnica es van servir del mètode d'elements finits.

Quan l'èmbol es troba en funcionament aquest no només queda exposat a una pressió de manxa de fins a 10 bars, sinó que en cas extrem l'eix ha de ser capaç de suportar fins i tot càrregues de fins a 14 tones. Per poder satisfer aquestes exigències l'empresa HBN ha proveït la peça d'una estructura nervada. Les simulacions per ordinador que Basf proporciona per al disseny i l'optimització del procés d'emmotllament per injecció també han ajudat al client a dissenyar la peça de manera que aquesta pugui resistir les grans forces i càrregues a les que es troba sotmesa.

Els experts enginyers de desenvolupament de Basf es serveixen dels mètodes d'elements finits per estudiar els límits de la capacitat de càrrega...
Els experts enginyers de desenvolupament de Basf es serveixen dels mètodes d'elements finits per estudiar els límits de la capacitat de càrrega d'aquest èmbol de suspensió pneumàtica fet amb Ultramar.
L'èmbol, fet ara de plàstic, no només és més lleuger i econòmic que el model precedent fabricat amb metall, sinó que a més és resistent a la corrosió. A més d'aquests avantatges, el material plàstic Ultramar pot elaborar i transformar-se de manera senzilla i sense problemes per la seva excel lent fluïdesa.

Com que aquesta peça plàstica optimitzada està capacitada per suportar extraordinàries forces de fins a 60 kN (kilonewton), tant si aquestes incideixen de forma contínua com de forma pulsàtil, un semiremolc completament carregat precisa només de sis d'aquests èmbols plàstics per estabilitzar i esmorteir el vehicle durant l'acceleració, la frenada o en conduir per corbes. HBN ha escollit a més una forma de construcció modular dels èmbols de suspensió pneumàtica que permet cobrir diversos casos d'aplicació, ja que depenent del tipus de vehicle i del perfil d'exigències que cal, l'èmbol pot fabricar en diferents alçades amb ajuda de peces suplementàries.

Construïts d'acord amb la simulació del fabricant per al pitjor dels casos - el de trajectes amb els més terrorífics sots - l'èmbol i el vehicle han estat proveïts, així doncs, de les armes necessàries per enfrontar-se amb èxit al transport de mercaderies a tot el món.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    09/05/2024

  • Newsletter Plástico

    02/05/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis