Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Plastics Additives Handbook

Plastics Additives Handbook

01/02/2005
Imagen
Títol:
Plastics Additives Handbook
Autor:
Hans Zweifel
Pàgines:
1.148
Editorial:
Hanser
Llengua:
anglesa
Els productes fets de plàstic formen part de la nostra vida diària. Des d'un simple embalatge fins a components per a aplicacions elèctriques i equipament electrònic, passant pel sector de l'automoció, el ferrocarril i l'aviació, l'aplicació dels plàstics en aquests camps ha propiciat una important transformació. A més, també cal tenir en compte la contribució dels plàstics en el desenvolupament de la salut i la medicina.

Els materials termoplàstics es processen en la fosa en altes temperatures. Durant la seva vida útil dels productes finals han de sobreviure l'exposició severa a condicions adverses tals com calor, llum i humitat sense que aquests modifiquin el seu aspecte o funcionalitat. Sense la utilització d'additius convenients cap d'aquests desenvolupaments hauria estat possible. També són interessants les propietats antiestàtiques, antimicrobianes, antiboira, retardadores de flama,... dels additius. A més, el reciclatge dels materials plàstics ja usats és un camp de gran interès al qual, en aquest llibre, dedica un apartat especial.

Cal considerar els aspectes legals ja que en moltes aplicacions, com materials d'embalatge per a aliments, ús per a productes mèdics i joguines, és necessari el registre i l'aprovació d'aquests materials.

El contingut del llibre compta amb un total de 22 capítols especialitzats en diferents additius com antioxidants, estabilitzadors lleugers, estabilitzadors de PVC, netejadors, àcids, lubricants, antiestàtics, antiboira, retardants de flama, colorants, agents que blanquegen fluorescents i lliscants, entre d'altres. Dins de cada capítol, s'exposa una detallada introducció, principis bàsics del comportament de l'additiu i aspectes tècnics a tenir en compte.

Els editors i la major part dels autors de les passades edicions de "Plastics Additives Handbook" estan ja retirats de la seva activitat. No obstant això, aquest llibre presenta una àmplia varietat d'additius plàstics gràcies a la col·laboració d'experts per als nous capítols. Així, aquest volum es converteix en una "bíblia" per a qualsevol persona implicada en la química i la tecnologia dels additius dels plàstics. És una edició extensa i posada al dia que proporciona una excel lent referència del camp dels additius plàstics. El contingut i índex detallats faciliten la recerca de la informació.

Si desitja més informació sobre aquest llibre o té interès a adquirir-ho, contacti amb: libros@novaagora.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+iPlastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis