Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Inbisa vende a Grup VL oficinas para su nueva sede en el edificio Inbisa 22@

Inbisa ven a Grup VL oficines per a la seva nova seu a l'edifici Inbisa 22@

02/05/2012

2 de maig de 2012

Inbisa Immobiliària ha tancat una operació de venda de 568 metres quadrats al seu edifici 22@ amb Grup VL, grup empresarial de referència a Catalunya en gestió de serveis per a persones en situació de dependència o risc social.

Grup VL instal·larà les seves oficines centrals en aquest edifici situat al carrer Pujades. L'edifici Inbisa 22@ compta amb 17.500 metres quadrats distribuïts en 11 plantes amb superfícies modulables a partir de 570 metres quadrats per oficina, i dues plantes soterrani amb aparcament per 167 cotxes i 20 motocicletes. Altres empreses situades en Inbisa 22@ són: Seidor, Aquagest, Kyocera, Passiona, Reparalia, Amper Sistemes i COIB.

Situat en un dels centres econòmics, socials i d'investigació més rellevants de Barcelona, Inbisa 22@ compta amb accés ràpid a les rondes amb connexió a tota la xarxa d'autopistes i carreteres de Barcelona, la qual cosa li confereix una posició privilegiada quant a comunicacions es refereix.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades