Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La aversión al riesgo prevalece en los inversores inmobiliarios franceses

L'aversió al risc preval en els inversors immobiliaris francesos

14/09/2010

14 setembre 2010

La inversió en immobles terciaris a França durant el primer semestre de l'any va sumar 3.600 milions d'euros, xifra que supera els resultats del mateix període del 2009 (2.600 milions d'euros) però decebedora en comparació amb els 7.500 milions d'euros que ha estat volum d'inversió mitjana des de l'any 2000. Aquestes dades procedeixen de l'estudi sobre aquest segment immobiliari elaborat per BNP Paribas Real Estate , la divisió immobiliària del grup de serveis financers BNP Paribas.
Barri de la Défense de París. Foto: Christian Heindel
Barri de la Défense de París. Foto: Christian Heindel.
Amb un 60% del total, la inversió en oficines continua sent la predominant a França, i Île-de-France es confirma com la destinació favorit per als operadors atreure el 72% de la inversió del semestre. Preval l'interès dels inversors pels actius prime 'd'alta qualitat, ubicats en districtes de negoci consolidats, amb arrendataris solvents i contractes a llarg termini. Com el mercat d'usuaris no acaba de consolidar-se, les vendes especulatives d'immobles sobre plànol han estat irrellevants. El desequilibri del mercat d'usuaris incrementa el risc de desocupació, i fa especialment arriscats els projectes especulatius.
El gruix de la demanda es dirigeix a actius prime ', però la disponibilitat per a aquest tipus d'immobles és limitada. A més, alguns propietaris retenen els seus actius davant l'expectativa d'un possible augment del seu valor de capital. La forta competència entre els inversors per aquest tipus d'actius comprimeix els rendiments inicials, una tendència que previsiblement continuarà a curt termini. En l'actualitat, els rendiment 'prime' per les oficines al districte central de negocis de París es troba al voltant del 5%.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades