Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Uvesa iniciará en primavera la construcción de su incubadora en la Ciudad Agroalimentaria de Tudela

Uvesa iniciarà a la primavera la construcció de la seva incubadora a la Ciutat Agroalimentària de Tudela

29/01/2014

29 de gener de 2014

L'empresa tudelana Uvesa iniciarà a la primavera la construcció de la seva nova incubadora de pollastres en la Ciutat Agroalimentària de Tudela (CAT). Aquest projecte suposarà una inversió de 9 milions d'euros i la creació de 15 llocs de treball directes i 55 indirectes.

La signatura tudelana acaba d'obtenir la llicència d'activitat atorgada per l'ajuntament i la seva intenció és començar les obres entre els mesos de març o abril. La construcció de la incubadora es perllongarà durant 9 o 10 mesos, amb el que la planta iniciarà la seva activitat a principis del proper any 2015. Ara, l'empresa executarà l'opció de compra dels terrenys que havia reservat per a aquesta fi a la Ciutat Agroalimentària de Tudela (CAT) i sol·licitarà la corresponent llicència d'obres per començar els treballs.

Imagen
Segons van indicar des d'Uvesa, el projecte bàsic d'incubadora que va ser presentat fa ja un any es modificarà per comptar amb un projecte d'execució concret. En qualsevol cas, i com van apuntar els responsables de la signatura, les dades no variaran massa dels ja fets públics en el seu moment. En concret, la nova incubadora d'Uvesa s'aixecarà sobre dues parcel·les de la CAT que sumen al voltant de 20.000 metres quadrats i que se situen enfront de la central d'infraestructures comunes que proveeix d'energia a tot el polígon.

La planta com tal tindrà una superfície de 4.000 metres quadrats i una producció inicial de 750.000 pollastres a la setmana. Rebrà els ous de les gallines criades en la pròpia empresa i després del procés d'incubació, de 21 dies de durada, naixeran els pollastres que aniran a les granges d'engreixi. Posteriorment, aquests animals s'enviaran a l'escorxador que Uvesa té al polígon Muntis de Cerç de Tudela per al seu sacrifici i posterior comercialització.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Naves

    03/09/2024

  • Newsletter Naves

    02/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis