Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SolidWorks World 2011: una oportunidad tejana de socializar el diseño, y más
Del 23 al 26 de gener del 2011, a San Antonio, Texas

SolidWorks World 2011: una oportunitat texana de socialitzar el disseny, i més

Joan Sánchez Sabé12/11/2010

12 novembre 2010

SolidWorks ens ha anunciat l'actualització de la seva agenda per al seu gran esdeveniment anual: SolidWorks World. Tindrà lloc a la ciutat de San Antonio, Texas, Estats Units, entre el 23 i el 26 de gener de l'any vinent.
La agenda preliminar de SolidWorks World 2011 està ja força ben definida, i inclou tots els esdeveniments ja planificats , des de les anomenades 'General Sessions' , destinades a donar a conèixer els anuncis, innovacions i tendències de l'empresa i alguns dels seus clients destacats, fins a diferents tallers, cursos, sessions pràctiques, ponències i seminaris.
Imatge d'anunci de l'edició 2011 del SolidWorks World
Imatge d'anunci de l'edició 2011 del SolidWorks World.

L'opinió d'un participant destacat

Un dels ponents en aquesta edició és Andrés García Granada , doctor enginyer mecànic i professor del departament d'enginyeria industrial del IQS de la Universitat Ramon Llull . Presentarà una 'Break Out Session' titulada 'Simulation and Design Implementation at IQS' (Implementació de simulació i disseny a l'IQS). A més, ha participat com a alumne en edicions anteriors de SolidWorks World.

Interempreses ha tingut oportunitat de conèixer la seva valoració: "Jo, personalment, considero interessant l'assistència a aquest esdeveniment tant per universitats com per a empreses. Em baso en tres punts: millora d'ús de SolidWorks, presentació de complements i presentació de tecnologies punteres ".

Haver assistit a edicions anteriors de SolidWorks World ha servit a García Granada en la seva activitat professional: "Al llarg de la convenció es mostren tot tipus d'experiències en l'ús de SolidWorks que poden ajudar a optimitzar el procés. Per exemple jo vaig aprendre en SWW2009 que podia configurar per fer una optimització del procés de disseny i em vaig llançar a fer simulacions fluidodinàmiques, després d'assistir a una sessió pràctica. A més, es mostren molts complements del tipus 'Gold Partner' que es poden acoblar al programa per fer unes tasques concretes. En el meu cas vaig valorar la compra de complements per a mecanitzat ".
Andrés García Granada
Andrés García Granada.
"Una cosa realment interessant és veure tecnologies que puc incorporar al meu desenvolupament. Per exemple en SWW2009 es van presentar moltes empreses d'impressió en 3D i ara en IQS ja hem comprat un parell i tenim pressupost per adquirir alguna més, de manera que qualsevol cosa que surt de SolidWorks la podem ensenyar en 3D ".
Finalment, afegeix un tercer element a tenir en compte: desenvolupar la xarxa. "Com en totes les convencions a les quals assisteixen centenars d'enginyers, el benefici més important és contactar amb empreses dels EUA que no són la nostra competència a Europa, però amb les quals podem compartir moltes experiències de desenvolupament".

L'opinió de qui subscriu

Interempreses ha tingut oportunitat d'informar sobre SolidWorks World en les seves edicions de 2009 i el 2010. Per a qualsevol que tingui interès en el disseny industrial (i no industrial), i tot el que l'envolta, és una gran oportunitat de fer quatre coses:
  • Enredar. És a dir, teixir xarxa, conèixer gent, conèixer empreses, conèixer tecnologia, conèixer companys d'altres parts del món amb interessos comuns i problemàtiques compartides, adonar-se que no s'està sol al món. En un període de la història en el que s'està donant un gran protagonisme a les xarxes socials virtuals, aquesta és una gran oportunitat per a les xarxes socials físiques, no menys importants.
  • Aprendre. És a dir, descobrir que les eines que un fa servir es poden utilitzar per més coses de les que un creia. Aprendre que poden emprar de forma més eficient, ràpida, àgil. Descobrir que hi ha més eines de les que un pensava. Descobrir que una part dels nostres problemes ja els ha resolt algú, i que abans de reinventar la roda ...
  • Conèixer. Què està fent la resta del món? Què fa la meva competència? Cap a on es mou aquest món? En la societat del coneixement, no tot el coneixement s'adquireix en línia '.
  • Divertir-se. Sí, segurament, enmig d'una crisi queda malament dir que 'això és divertit'. Però dissenyar, innovar, inventar, fer coses noves o donar noves aplicacions a les existents, requereix d'un determinat estat d'ànim. El bon humor, sens dubte, ajuda a arribar a aquest estat.
Per a qui necessiti convèncer el cap (o convèncer-se a un mateix) dels avantatges i beneficis de participar, el departament de màrqueting de l'empresa organitzadora ha preparat una carta de justificació , així com un vídeo de justificació .

Les dues edicions anteriors a les quals hem assistit no s'han caracteritzat per la gran quantitat d'espanyols entre els assistents. Sentim i escoltem una gran varietat d'idiomes: l'anglès, el dominant, el japonès, indi i xinès, (no sempre vaig tenir molt clar quin era quin) en segona posició. També hi havia francesos, alemanys, anglesos, portuguesos i italians. I fins i tot txecs, polonesos i hongaresos. També hi havia castellanoparlants: mexicans, xilens, argentins, peruans, ...

Però el castellà peninsular ... es va sentir molt poc. Brillar per la seva absència. Tindrà alguna cosa a veure amb el nivell d'innovació real d'aquest país? Tant parlar de R + D + I, per què es nota tan poc en la pràctica?

Imatge del vídeo de justificació per assistir a SWW11 : Aprendre, aprendre i aprendre més encara
Imatge del vídeo de justificació per assistir a SWW11 : Aprendre, aprendre i aprendre més encara.

Edicions anteriors

En xarxa amb SolidWorks

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Equipamiento industrial

    10/09/2024

  • Newsletter Equipamiento industrial

    23/07/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis