Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nace la Asociación Española de Graduados en Paisajismo

Neix l'Associació Espanyola de Graduats en Paisatgisme

10/04/2014

10 d'abril de 2014

La primera promoció de graduats en Paisatgisme va obtenir el seu títol al juny del passat 2013, un fet que es convertia en una fita històrica per a la professió a Espanya, que tradicionalment havia mancat d'aquest tipus d'estudis específics com a tals a la universitat. Per aquesta raó, els nous professionals han considerat important crear una associació la principal missió de la qual serà vetllar pels interessos del col·lectiu. Així, des de la seva constitució oficial el passat 5 de març, l'Associació Espanyola de Graduat en Paisatgisme (AEGEP) neix com una associació sense ànim de lucre que engloba a tots els graduats en Paisatgisme d'Espanya.

A diferència de l'altra associació que existeix a Espanya, l'Associació Espanyola de Paisatgisme (AEP), que admet a qualsevol persona que estigui treballant en paisatgisme o que tingui una titulació de grau mitjà; l'AEGEP solament acull a graduats en paisatgisme. A més de la defensa dels drets dels graduats en Paisatgisme com a professionals, que és el seu principal objectiu, l'organització tindrà també entre les seves finalitats la necessitat d'apropar l'associació a la universitat, al món laboral i a l'empresa, així com la creació d'un codi deontològic.

Imagen
“Aconseguir potenciar i, sobretot, donar prestigi a la professió del paisatgista, labor absolutament consolidada en altres països” és l'objectiu que s'ha marcat la recentment nomenada presidenta, Teresa Vicente-Franqueira, i tots els seus associats.

A tal fi, s'han creat diferents grups de treball que s'encarregaran de promoure el coneixement de la professió, estimular les noves vocacions en paisatgisme, impulsar la relació i la sinergia amb altres associacions nacionals i internacionals i facilitar les iniciatives públiques i privades en l'àmbit del paisatgisme.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Jardinería

    12/09/2024

  • Newsletter Jardinería

    18/07/2024

Enllaços destacats

Iberflora

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis