Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Calibrador electrónico para brócoli
De Maxfrut

Calibrador electrònic per a bròcoli

Horticom News24/08/2004

Calibrador electrònic per a bròcoli de Maxfrut. Aquesta màquina serveix per classificar automàticament el bròcoli i fer les combinacions necessàries per reagrupar les unitats sol·licitades i obtenir el pes especifiado.

Calibrador electrònic per a bròcoli de Maxfrut. Aquesta màquina serveix per classificar automàticament el bròcoli i fer les combinacions necessàries per reagrupar les unitats sol·licitades i obtenir el pes especifiado.

Les tiges de bròcoli, una vegada nets són dipositats manualment a l'interior de les tasses de transport. Després de la secció de pesat electrònic, un programa informàtic especial per a aquesta funció, busca les combinacions necessàries i descarrega les tiges que conformaran el manojo amb el pes requerit pel client. Aquestes tiges es mantenen junts en les cintes de confecció, preparades amb divisors adequats que faciliten  la funció de l'operari qui simplement  ha d'unir les tiges abans que aquests accedeixin a les màquines de plastificat.

La màquina està muntada sobre xassís de xapa polida i perfils laminats en fred i proveïda de potes regulables en altura. El seu acabat exterior és amb imprimación sintètica i esmalt de 1ª qualitat. El disseny de la tassa de transport permet calibrar productes de fins a 160 mm de diàmetre i 2 kg per peça.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades