Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Macfrut 2012 apuesta por productos con I.G.P. y mercados hortofrutícolas extranjeros

Macfrut 2012 aposta per productes amb I.G.P. i mercats hortofrutícolas estrangers

12/07/2012

12 de juliol de 2012

Uns mesos abans del seu vigesimonovena edició, Macfrut –la fira dedicada al sector de les fruites i hortalisses que se celebrarà en Cesena (Itàlia) des del 26 fins al 28 de setembre de 2012– anuncia significatives novetats en la seva oferta expositiva, com la presència d'àrees enfocades en els productes D.O.P. i I.G.P. i la participació d'importants mercats hortofrutícolas de l'Europa de l'Est.

Gràcies a àrees expositives i conferències centrades en les novetats i en els temes principals del sector, Macfrut representa un punt de trobada i intercanvi privilegiat per als operadors de les fruites i hortalisses, des dels quals es dediquen a la producció i al comerç fins als involucrats en logística, embalatge, equips i distribució. Falten uns pocs mesos a la inauguració de la fira que reserva als seus visitants importants novetats amb una oferta expositiva única en el seu gènere.

Un tret distintiu de Macfrut 2012 serà la participació de les principals associacions de protecció dels productes D.O.P. i I.G.P., que podran presentar les seves excel·lències a un gran nombre de compradors i visitants professionals procedents de tot el món. Però això no és tot: el marcat caràcter internacional de la fira, demonstrado per la participació en 2011 de més de 80 delegacions estrangeres, es va a reforçar encara més en 2012, gràcies a la presència d'expositors de diversos mercats hortofrutícolas estrangers, en particular de l'Europa de l'Est (Sèrbia, Croàcia i Polònia). Tampoc faltaran altres països europeus, per exemple França, que participarà en la fira amb un stand col·lectiu i amb empreses que representaran el sector hortofrutícola nacional.

Imagen
“Les novetats introduïdes en 2012 ens permetran aconseguir encara més l'objectivo de Macfrut”, va dir Domenico Scarpellini, president de Cesena Fera. “És a dir, servir de pont entre demanda i oferta, entre Itàlia i el món, brindant ocasions de trobada i ajudant les empreses del sector a desenvolupar la seva activitat comercial”.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades