Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los portainjertos de Ruiter vuelven a pisar fuerte en Almería

Els portainjertos de Ruiter tornen a trepitjar fort a Almeria

26/06/2012

26 de juny de 2012

Prop de 250 productors, tècnics, semilleros i produeix shippers van participar en la conferència de portainjertos de De Ruiter el passat 17 de maig a l'Hotel Envia Golf d'Almeria. Diversos factors van influir en l'èxit d'aquesta iniciativa. La presència d'Alfredo Lacasa, cap del Departament de Biotecnologia i Protecció de Cultius de l'Institut Murcià d'Investigació i Desenvolupament Agrari i Alimentari (Imida), com a ponent en la conferència va ajudar a orientar els participants en el control integrat de nematodes amb planta empeltada, un cultiu que atreu cada vegada més experts.

cal destacar també la intervenció de l'equip de la divisió de llavors hortícoles de Monsanto. “Tots els nostres esforços estan orientats a demostrar, amb dades d'assaig quantitatius i qualitatius, que les varietats de portainjertos de De Ruiter són les més productives, fins i tot en condicions de pressió de nematodes”, va declarar Javier Villegas, tècnic de portainjertos de Monsanto.

Imagen
“Els nostres clients avalen els nostres productes perquè transmeten seguretat i garanteixen un òptim rendiment”, sosté el responsable de portainjertos per a Ibèrica, Juan Carlos Fernández. “La nostra experiència pionera al mercat transmet confiança”, va destacar Horaci Cano, responsable de producte de Tomàquet, que va exposar una visió global entorn del portainjerto i la importància que s'atorga a aquest producte en Monsanto.

De cara a les varietats, Multifort és el patró que ha experimentat major creixement en els últims anys, en ser un patró més equilibrat i més fàcil de conrear. Entre les varietats de portainjertos de De Ruiter, es destaquen Maxifort, el patró més productiu en totes les circumstàncies i millor adaptat a cicle llarg, i Optifort, la novetat, que aporta un òptim equilibri per als cultius.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades