Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Envases para el sector agrícola, siempre respetando la naturaleza del producto
Envasos Aragó

Envasos per al sector agrícola, sempre respectant la naturalesa del producte

HorticomNews15/09/2005

15 de setembre de 2005

La creació d'envasos per al sector agrícola ha estat una de les nostres principals línies de producció, la qual cosa fa que puguem oferir-li un envàs per a tot tipus de fruites, verdures i hortalisses, adaptat a les seves necessitats de producció, emmagatzematge o transport i equilibrat en duresa i ventilació, sempre respectant la naturalesa del producte.


La creació d'envasos per al sector agrícola ha estat una de les nostres principals línies de producció, la qual cosa fa que puguem oferir-li un envàs per a tot tipus de fruites, verdures i hortalisses, adaptat a les seves necessitats de producció, emmagatzematge o transport i equilibrat en duresa i ventilació, perquè respectant la naturalesa del producte, arribi sempre en perfecte estat fins al punt de venda.

Envasis Aragó aporta solucions per a tot tipus de necessitats que demanda el sector agrícola, fabricant envasos de mesures estàndard o especials, estructurats per facilitar la tasca de càrrega i magatzematge, oferint diferents tipus de suport ondat en variació a la relació peso/volum perquè la paletización, suporti una major altura d'apilamiento amb major seguretat.

La flexibilitat dels nostres envasos, els fa adaptables a les exigències de qualsevol cadena de fabricació i envasament, proporcionant a l'envàs i al seu producte la trazabilidad necessària durant el trajecte comercial del mateix, suportant els cops del transport o les temperatures i humitat de les cambres frigorífiques. Una presentació impecable i la qualitat del seu producte, seran la millor publicitat per a la seva empresa agrícola.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades